Bilge’de Tanışma Toplantısı

Darıca 09.09.2018 - 17:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bilge’de Tanışma Toplantısı

 8 Eylül 2018  Cumartesi günü Marmara Bilge Okulları Darıca Ana Kampüsünde İlkokula yeni başlayacak ve  2,3,4 sınıf öğrenci velilerine yönelik veli-öğretmen tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantı, 1. Sınıf velilerinin şube sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleriyle  tanıştırılmasıyla başladı. İlkokul Müdürü Çiğdem TERZİ velilere  2018-2019 Eğitim Öğretim yılı boyunca 1. sınıf  öğrencilerine yönelik uygulanacak öğretim modeli hakkında bilgilendirme yaptı. 1. Sınıf öğrencileri velilerine bu yıl ilk defa uygulanacak olan çift dilli öğretim, MAKER, Robotik Eğitimi, STEAM ve Kodlama-yazılım eğitimi hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. 4. Sınıf branş öğretmenliğine geçiş ve uygulanacak çift dil eğitim sistemimize dair bilgileri de Yabancı Diller Koordinatörümüz İnci BİLDİK SARIKAYA vererek velilerin sorularını cevapladı.  Toplantı sonrasında velilerimize MBO Genel Koordinatörü Türker GEDİK, Okul Müdürü Çiğdem TERZİ, sınıf ve branş öğretmenlerinin de katıldığı bir tanışma kokteyli düzenlendi. Kokteyl ve yapılan ikramlar sonrası veliler öğretmenlerle birebir olarak öğretim yılı hakkındaki süreç ve merak ettikleri konularla ilgili bilgi aldı. Bilgilendirme sonrası MBO İlkokulu Rehberlik Servisi tarafından koordine edilen  “Okulun ilk günü veli ve öğrenci kaygısı nasıl giderilir?” adlı seminer ve gerçekleştirildi.  PDR Öğretmeni Fatma TEK YILMAZ’ın koordinatörlüğünde düzenlenen bu seminerde psikolojik danışmanlık firmasından Psikolog Zeynep YETKİN ve Psikolog Ceyda YANAR tarafından  ‘Okulun ilk günü veli ve öğrenci kaygısı nasıl giderilir?’ konulu seminerde velilerle bir araya gelinerek öğrenci-veli kaygısının giderilmesi amacıyla verdiler. Marmara Bilge Okulları Anaokulu Gebze Kampüsünde de durum farklı değildi. Marmara Bilge Okulları bilgilendirme toplantısında Öğretmenler ve Veliler bir araya geldi. Anaokulu Koordinatörü Seçil SEYDİOĞLU Velilere 2018-2019 Eğitim sistemine yönelik bilgilendirmelerde bulundu. Uygulamalı Dersler Zümre ve Yabancı Diller Zümre Başkanları velilerle tek tek görüşerek merak ettikleri konular ve uygulamalı eğitim hakkında detaylı bilgiler aldılar. Yoğun katılım gerçekleştiren Veliler yaş guruplarına göre ayrılan çocuklarının sınıflarına geçerek sınıf öğretmenleriyle sohbet ettiler.    

 8 Eylül 2018  Cumartesi günü Marmara Bilge Okulları Darıca Ana Kampüsünde İlkokula yeni başlayacak ve  2,3,4 sınıf öğrenci velilerine yönelik veli-öğretmen tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantı, 1. Sınıf velilerinin şube sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleriyle  tanıştırılmasıyla başladı. İlkokul Müdürü Çiğdem TERZİ velilere  2018-2019 Eğitim Öğretim yılı boyunca 1. sınıf  öğrencilerine yönelik uygulanacak öğretim modeli hakkında bilgilendirme yaptı. 1. Sınıf öğrencileri velilerine bu yıl ilk defa uygulanacak olan çift dilli öğretim, MAKER, Robotik Eğitimi, STEAM ve Kodlama-yazılım eğitimi hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. 4. Sınıf branş öğretmenliğine geçiş ve uygulanacak çift dil eğitim sistemimize dair bilgileri de Yabancı Diller Koordinatörümüz İnci BİLDİK SARIKAYA vererek velilerin sorularını cevapladı.

 Toplantı sonrasında velilerimize MBO Genel Koordinatörü Türker GEDİK, Okul Müdürü Çiğdem TERZİ, sınıf ve branş öğretmenlerinin de katıldığı bir tanışma kokteyli düzenlendi. Kokteyl ve yapılan ikramlar sonrası veliler öğretmenlerle birebir olarak öğretim yılı hakkındaki süreç ve merak ettikleri konularla ilgili bilgi aldı. Bilgilendirme sonrası MBO İlkokulu Rehberlik Servisi tarafından koordine edilen  “Okulun ilk günü veli ve öğrenci kaygısı nasıl giderilir?” adlı seminer ve gerçekleştirildi.  PDR Öğretmeni Fatma TEK YILMAZ’ın koordinatörlüğünde düzenlenen bu seminerde psikolojik danışmanlık firmasından Psikolog Zeynep YETKİN ve Psikolog Ceyda YANAR tarafından  ‘Okulun ilk günü veli ve öğrenci kaygısı nasıl giderilir?’ konulu seminerde velilerle bir araya gelinerek öğrenci-veli kaygısının giderilmesi amacıyla verdiler.

Marmara Bilge Okulları Anaokulu Gebze Kampüsünde de durum farklı değildi. Marmara Bilge Okulları bilgilendirme toplantısında Öğretmenler ve Veliler bir araya geldi. Anaokulu Koordinatörü Seçil SEYDİOĞLU Velilere 2018-2019 Eğitim sistemine yönelik bilgilendirmelerde bulundu. Uygulamalı Dersler Zümre ve Yabancı Diller Zümre Başkanları velilerle tek tek görüşerek merak ettikleri konular ve uygulamalı eğitim hakkında detaylı bilgiler aldılar. Yoğun katılım gerçekleştiren Veliler yaş guruplarına göre ayrılan çocuklarının sınıflarına geçerek sınıf öğretmenleriyle sohbet ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.