Bilge Koleji’nde Badminton coşkusu

Spor 04.05.2016 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bilge Koleji’nde Badminton coşkusu

Bilge Koleji’nde Badminton coşkusu

Darıca Kaymakamlığı,Darıca Belediyesi,Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği ''19 Mayıs Gençlik '' turnuvası kapsamında dün Darıca Özel Bilge Koleji'nde Badminton Turnuvası düzenlendi. 12 farklı okuldan öğrencilerin katılımıyla düzenlenen turnuvanın açılış vuruşunu Darıca Kaymakamı Ömer Karaman yaptı. AÇILIŞ VURUŞU KAYMAKAM’DAN Badminton Turnuvası'nın açılış vuruşunu yapan Kaymakam Karaman, Özel Bilge Koleji Sahibi İsmail Kurt ile birlikte kısa bir maç yaptı. Ardından öğrencilerin kıyasıya yarışa sahne olan maçlarını ilgiyle takip eden Kaymakam Karaman, yaptığı açıklamalarla hem eğitime hem de spora verdikleri önemin altını çizdi. GENÇLİK MERKEZİ YAKINDA HİZMETE GİRİYOR Darıca Gençlik Merkezi'nin yakında hizmete gireceğini müjdesini veren Kaymakam Karaman, yapılacak olan tesislerin kıymetinin bilinmesi adına öğrencilere nasihatlarda bulundu. Özel Bilge Koleji'ne övgüler yağdıran Karaman, ''Her organizasyondan alnının akıyla çıkarak önemli bir başarı sağlayan Özel Bige Koleji'ni tebrik ediyorum. Kocaeli'de bir çok ilki gerçekleştiren önemli bir kurumumuz. Eğitime ve spora verdikleri desteklerinden dolayı Özel Bile Koleji yönetim kurulununa teşekkür ediyorum''dedi.
Bilge Koleji’nde Badminton coşkusu

Darıca Kaymakamlığı,Darıca Belediyesi,Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği ''19 Mayıs Gençlik '' turnuvası kapsamında dün Darıca Özel Bilge Koleji'nde Badminton Turnuvası düzenlendi. 12 farklı okuldan öğrencilerin katılımıyla düzenlenen turnuvanın açılış vuruşunu Darıca Kaymakamı Ömer Karaman yaptı.

AÇILIŞ VURUŞU KAYMAKAM’DAN

Badminton Turnuvası'nın açılış vuruşunu yapan Kaymakam Karaman, Özel Bilge Koleji Sahibi İsmail Kurt ile birlikte kısa bir maç yaptı. Ardından öğrencilerin kıyasıya yarışa sahne olan maçlarını ilgiyle takip eden Kaymakam Karaman, yaptığı açıklamalarla hem eğitime hem de spora verdikleri önemin altını çizdi.

GENÇLİK MERKEZİ YAKINDA HİZMETE GİRİYOR

Darıca Gençlik Merkezi'nin yakında hizmete gireceğini müjdesini veren Kaymakam Karaman, yapılacak olan tesislerin kıymetinin bilinmesi adına öğrencilere nasihatlarda bulundu. Özel Bilge Koleji'ne övgüler yağdıran Karaman, ''Her organizasyondan alnının akıyla çıkarak önemli bir başarı sağlayan Özel Bige Koleji'ni tebrik ediyorum. Kocaeli'de bir çok ilki gerçekleştiren önemli bir kurumumuz. Eğitime ve spora verdikleri desteklerinden dolayı Özel Bile Koleji yönetim kurulununa teşekkür ediyorum''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.