BİLGE’LİLERİN HAYVAN SEVGİSİ

Gebze 24.12.2015 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BİLGE’LİLERİN HAYVAN SEVGİSİ

Tüm canlıların yaşama hakkına saygı ilkesiyle hareket eden Bilge Okulları, bu fikri öğrencilerine de aşılamak amacıyla’’ Bilge Ortaokulu Gezi Kulübü’’ öğrencileriyle ‘’Hayvan Barınağı´’na gezi düzenledi.

Tüm canlıların yaşama hakkına saygı ilkesiyle hareket eden Bilge Okulları, bu fikri öğrencilerine de aşılamak amacıyla’’ Bilge Ortaokulu Gezi Kulübü’’ öğrencileriyle ‘’Hayvan Barınağı´’na gezi düzenledi. Öğrenciler gezi boyunca hayvanları yakından gözleme şansı buldular ve yardıma muhtaç hayvanlara nasıl yardım edebileceklerini barınak görevlilerinden öğrenerek, onlar için neler yapabilecekleri konusunda bilgi aldılar. Barınak görevlilerinden sokak hayvanlarının barınağa getirilip tedavi edilme ve tekrar doğaya bırakılma süreçlerini öğrenen  öğrenciler,  barınaktaki hayvanlara getirdikleri hazır mamaları da yedirerek yardım etmenin  hazzını yaşadılar. Gezinin devamında hayvanların tedavi edildiği ameliyathanede yapılan tedaviler konusunda barınak görevlilerini  ilgi ve dikkatle dinleyerek merak ettikleri konularda da soru sorma şansı buldular. Yavru köpekleri sevme imkanı da bulan öğrenciler hayvanlardan korkan arkadaşlarının da köpeklere dokunmasını sağlayarak korkularını yenmelerinde yardımcı oldular. Mutlu ve güzel geçen dakikaların ardından hayvan barınağı gezimiz sona erdi. Bilge Okulları olarak tüm hayvan barınağı çalışanlarına ve personeline ilgilerinden dolayı sonsuz teşekkür ederiz.
Tüm canlıların yaşama hakkına saygı ilkesiyle hareket eden Bilge Okulları, bu fikri öğrencilerine de aşılamak amacıyla’’ Bilge Ortaokulu Gezi Kulübü’’ öğrencileriyle ‘’Hayvan Barınağı´’na gezi düzenledi.

Tüm canlıların yaşama hakkına saygı ilkesiyle hareket eden Bilge Okulları, bu fikri öğrencilerine de aşılamak amacıyla’’ Bilge Ortaokulu Gezi Kulübü’’ öğrencileriyle ‘’Hayvan Barınağı´’na gezi düzenledi. Öğrenciler gezi boyunca hayvanları yakından gözleme şansı buldular ve yardıma muhtaç hayvanlara nasıl yardım edebileceklerini barınak görevlilerinden öğrenerek, onlar için neler yapabilecekleri konusunda bilgi aldılar.

Barınak görevlilerinden sokak hayvanlarının barınağa getirilip tedavi edilme ve tekrar doğaya bırakılma süreçlerini öğrenen  öğrenciler,  barınaktaki hayvanlara getirdikleri hazır mamaları da yedirerek yardım etmenin  hazzını yaşadılar. Gezinin devamında hayvanların tedavi edildiği ameliyathanede yapılan tedaviler konusunda barınak görevlilerini  ilgi ve dikkatle dinleyerek merak ettikleri konularda da soru sorma şansı buldular.

Yavru köpekleri sevme imkanı da bulan öğrenciler hayvanlardan korkan arkadaşlarının da köpeklere dokunmasını sağlayarak korkularını yenmelerinde yardımcı oldular. Mutlu ve güzel geçen dakikaların ardından hayvan barınağı gezimiz sona erdi. Bilge Okulları olarak tüm hayvan barınağı çalışanlarına ve personeline ilgilerinden dolayı sonsuz teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.