Bilgi’den İLKÇEV’e ziyaret!

Kocaeli 27.07.2018 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bilgi’den İLKÇEV’e ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, İLKÇEV'İ ziyaret etti.

 Ziyarette İLKÇEV Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu, ‘Geç Kalma, Zinde Kal’ ve İçişleri Bakanlığı ‘Farkındayız, Farklıyız, Zindeyiz’  gençlik projelerini anlatarak, projelerin izciliğe ve gençlere kattığı artı değerlerden bahsetti. Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV),Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi ve ekibi ziyaret etti. İLKÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu ve yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette, İLKÇEV’in Gençlik ve Spor Bakanlığı ‘Geç Kalma, Zinde Kal’ ve İçişleri Bakanlığı ‘Farkındayız, Farklıyız, Zindeyiz’  gençlik projeleri ve gençlik çalışmaları üzerinde duruldu. Proje sorumlusu Tuncay Başoğlu yaptığı sunumda projenin başvuru aşamasından kabulü ve uygulamasına kadar ayrıntılı bir şekilde projeyi izah etti. PROJELER İZCİLİĞE VE GENÇLERE ARTI DEĞER KAZANDIRIYOR Projenin Gebze’de izciliğe ve gençlere kattığı artı değerleri anlattı. Sunumu dikkatli bir şekilde takip eden ve notlar alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi ve ekibi, İLKÇEV’in gerçekleştirdiği projedeki başarısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İLKÇEV’in çalışmalardan tam not aldığını söyledi. Kadıoğlu ise yaptığı açıklamada; İLKÇEV olarak her zaman yaptıkları işten emin olduklarını ve gençler için daha çok çalışacaklarını söyledi. Ziyaret yapılan ikram ve çekilen resimlerle sona erdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, İLKÇEV'İ ziyaret etti.

 Ziyarette İLKÇEV Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu, ‘Geç Kalma, Zinde Kal’ ve İçişleri Bakanlığı ‘Farkındayız, Farklıyız, Zindeyiz’  gençlik projelerini anlatarak, projelerin izciliğe ve gençlere kattığı artı değerlerden bahsetti.

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV),Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi ve ekibi ziyaret etti. İLKÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu ve yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette, İLKÇEV’in Gençlik ve Spor Bakanlığı ‘Geç Kalma, Zinde Kal’ ve İçişleri Bakanlığı ‘Farkındayız, Farklıyız, Zindeyiz’  gençlik projeleri ve gençlik çalışmaları üzerinde duruldu. Proje sorumlusu Tuncay Başoğlu yaptığı sunumda projenin başvuru aşamasından kabulü ve uygulamasına kadar ayrıntılı bir şekilde projeyi izah etti.

PROJELER İZCİLİĞE VE GENÇLERE ARTI DEĞER KAZANDIRIYOR

Projenin Gebze’de izciliğe ve gençlere kattığı artı değerleri anlattı. Sunumu dikkatli bir şekilde takip eden ve notlar alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi ve ekibi, İLKÇEV’in gerçekleştirdiği projedeki başarısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İLKÇEV’in çalışmalardan tam not aldığını söyledi. Kadıoğlu ise yaptığı açıklamada; İLKÇEV olarak her zaman yaptıkları işten emin olduklarını ve gençler için daha çok çalışacaklarını söyledi. Ziyaret yapılan ikram ve çekilen resimlerle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.