19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bilgievlerinde Futbol Turnuvası Coşkusu

Spor 07.01.2016 - 16:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bilgievlerinde Futbol Turnuvası Coşkusu

Çayırova Belediyesi Bilgievleri Sosyal, Kültürel ve Sportif etkinlere tam gaz devam ediyor. Bilgievleri arasında düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon Atatürk Mahallesi Şehit Yarbay İlker Çelikcan Bilgievi oldu.

Şampiyon Şehit Yarbay İlker Çelikcan Bilgievi Bilgievleri arası futbol turnuvası Akse Mahallesi Serçe Spor Tesislerinde gerçekleştirildi. Çayırova Belediyesi tarafından hizmete sunulan 4 ayrı Bilgievinin katıldığı turnuvanın şampiyonu Şehit Yarbay İlker Çelikcan Bilgievi oldu. Takımların kendi aralarında gerçekleştirdikleri müsabakaların sonucunda finale Şehit Yarbay İlker Çelikcan Bilgievi ve Özgürlük Mahallesi Türkan Göktürk Bilgievi kaldı. Bilgievlerine üye ilk ve ortaokul seviyesindeki öğrencilerden oluşan takımların kıyasıya mücadele ettiği ve temponun bir an bile düşmediği final karşılaşmasında Şehit Yarbay İlker Çelikcan Bilgievi, Türkan Göktürk Bilgievi’ni 6-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Her takım oyuncularının çok güzel performanslar sergiledikleri karşılaşmalarda minik futbolcular izleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar. Dostluk ve centilmenliğin de ön planda tutulduğu karşılaşmada birinci olan Şehit Yarbay İlker Çelikcan Bilgievi takımı şampiyonluk kupasını ve birincilik madalyalarını, ikinci, üçüncü ve dördüncü olan Türkan Göktürk Bilgievi, İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Bilgievi ve Şekerpınar Bilgievi takımları madalyalarını belediye yetkililerinden aldı. Bilgievi öğrencileri arasında gerçekleştirilen turnuvaya katılım sağlayan tüm çocukları tebrik eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, Sosyal, Kültürel ve Sportif faaliyetlerin artarak devam edeceğini kaydetti. Bilgievlerinde birçok alanda eğitim verildiğini kaydeden Demirci, “Bilgievlerimizde kurslarımızın yanı sıra eğitim hayatlarında yardımcı olacak etütlerimiz gerçekleştirilmektedir. Üye öğrencilerimize Türkçe, İngilizce, Fen Bilgisi, Matematik ve diğer derslerde sağladığımız destekleri Sosyal, Kültürel ve Sportif etkinliklerle pekiştiriyoruz.” dedi. 
Çayırova Belediyesi Bilgievleri Sosyal, Kültürel ve Sportif etkinlere tam gaz devam ediyor. Bilgievleri arasında düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon Atatürk Mahallesi Şehit Yarbay İlker Çelikcan Bilgievi oldu.

Şampiyon Şehit Yarbay İlker Çelikcan Bilgievi

Bilgievleri arası futbol turnuvası Akse Mahallesi Serçe Spor Tesislerinde gerçekleştirildi. Çayırova Belediyesi tarafından hizmete sunulan 4 ayrı Bilgievinin katıldığı turnuvanın şampiyonu Şehit Yarbay İlker Çelikcan Bilgievi oldu.

Takımların kendi aralarında gerçekleştirdikleri müsabakaların sonucunda finale Şehit Yarbay İlker Çelikcan Bilgievi ve Özgürlük Mahallesi Türkan Göktürk Bilgievi kaldı. Bilgievlerine üye ilk ve ortaokul seviyesindeki öğrencilerden oluşan takımların kıyasıya mücadele ettiği ve temponun bir an bile düşmediği final karşılaşmasında Şehit Yarbay İlker Çelikcan Bilgievi, Türkan Göktürk Bilgievi’ni 6-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Her takım oyuncularının çok güzel performanslar sergiledikleri karşılaşmalarda minik futbolcular izleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar. Dostluk ve centilmenliğin de ön planda tutulduğu karşılaşmada birinci olan Şehit Yarbay İlker Çelikcan Bilgievi takımı şampiyonluk kupasını ve birincilik madalyalarını, ikinci, üçüncü ve dördüncü olan Türkan Göktürk Bilgievi, İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Bilgievi ve Şekerpınar Bilgievi takımları madalyalarını belediye yetkililerinden aldı.

Bilgievi öğrencileri arasında gerçekleştirilen turnuvaya katılım sağlayan tüm çocukları tebrik eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, Sosyal, Kültürel ve Sportif faaliyetlerin artarak devam edeceğini kaydetti. Bilgievlerinde birçok alanda eğitim verildiğini kaydeden Demirci, “Bilgievlerimizde kurslarımızın yanı sıra eğitim hayatlarında yardımcı olacak etütlerimiz gerçekleştirilmektedir. Üye öğrencilerimize Türkçe, İngilizce, Fen Bilgisi, Matematik ve diğer derslerde sağladığımız destekleri Sosyal, Kültürel ve Sportif etkinliklerle pekiştiriyoruz.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.