Bilgievlerinde kaliteli eğitim fırsatı!

Çayırova 31.08.2018 - 13:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bilgievlerinde kaliteli eğitim fırsatı!

Çayırova Belediyesi Bilgievleri 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için tüm hazırlıklarını tamamlayarak kayıtlara başladı.

Bu yıl bilgievlerinde öğrencilere yönelik ders destek programının yanı sıra eğitici, öğretici, eğlenceli, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler de eğitim programında yerini aldı.  30 Ağustos itibariyle kayıtların başladığı bilgievlerinde 22 Eylül Cumartesi günü mesai bitimine kadar kayıtlar devam edecek.  9 Ekim’de eğitime başlaması öngörülen bilgievlerinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik ders destek programları, (Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce) alanında uzman, seçkin öğretmen kadrosu tarafından verilirken; öğretmenler tarafından ayrıca eğitici kulüpler oluşturulan Semt Konaklarındaki Bilgievlerinde Satranç, Drama, Müzik (gitar, melodika, koro) ve Halk Oyunları alanlarında da eğitimler verilecek. Öğrencileri Dolu Dolu Bir Eğitim Yılı Bekliyor Zengin ve seçkin kütüphaneleriyle dikkat çeken bilgievlerinde eğitim gören öğrenciler, özel olarak hazırlanmış bilgisayar sınıflarıyla da güvenli internet ve bilişim imkânından faydalanabiliyor. Sosyal faaliyetleriyle, tarihi ve kültürel gezi programlarıyla eğitime farklı bir boyut kazandıran Çayırova Belediyesi, bilgievlerinde eğitim alan öğrencilere tarihi de yerinde inceleme imkânı sunuyor.  Aynı zamanda öğrencilere çeşitli branşlarda spor yapma imkanı sunulan merkezlerde Kültür ve Sanat dolu dolu geçiyor. Tüm bu hizmetlerinin yanı sıra geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de velilere yönelik ücretsiz olarak çeşitli kurslar verilmeye devam ediyor.  Okuma Yazma kursundan, Kuranı Kerim kursuna, Spordan El sanatları kurslarına kadar birçok branşta açılan kurslardan Çayırovalılar faydalanıyor. Tüm Çayırovalı çocukları bilgievlerine davet eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Öğrencilerimizin kültür dersleri, sanat ve spor faaliyetleri ile daha nitelikli eğitim görmeleri için çalışıyoruz.” dedi.
Çayırova Belediyesi Bilgievleri 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için tüm hazırlıklarını tamamlayarak kayıtlara başladı.

Bu yıl bilgievlerinde öğrencilere yönelik ders destek programının yanı sıra eğitici, öğretici, eğlenceli, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler de eğitim programında yerini aldı.  30 Ağustos itibariyle kayıtların başladığı bilgievlerinde 22 Eylül Cumartesi günü mesai bitimine kadar kayıtlar devam edecek.  9 Ekim’de eğitime başlaması öngörülen bilgievlerinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik ders destek programları, (Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce) alanında uzman, seçkin öğretmen kadrosu tarafından verilirken; öğretmenler tarafından ayrıca eğitici kulüpler oluşturulan Semt Konaklarındaki Bilgievlerinde Satranç, Drama, Müzik (gitar, melodika, koro) ve Halk Oyunları alanlarında da eğitimler verilecek.

Öğrencileri Dolu Dolu Bir Eğitim Yılı Bekliyor

Zengin ve seçkin kütüphaneleriyle dikkat çeken bilgievlerinde eğitim gören öğrenciler, özel olarak hazırlanmış bilgisayar sınıflarıyla da güvenli internet ve bilişim imkânından faydalanabiliyor. Sosyal faaliyetleriyle, tarihi ve kültürel gezi programlarıyla eğitime farklı bir boyut kazandıran Çayırova Belediyesi, bilgievlerinde eğitim alan öğrencilere tarihi de yerinde inceleme imkânı sunuyor.  Aynı zamanda öğrencilere çeşitli branşlarda spor yapma imkanı sunulan merkezlerde Kültür ve Sanat dolu dolu geçiyor. Tüm bu hizmetlerinin yanı sıra geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de velilere yönelik ücretsiz olarak çeşitli kurslar verilmeye devam ediyor.  Okuma Yazma kursundan, Kuranı Kerim kursuna, Spordan El sanatları kurslarına kadar birçok branşta açılan kurslardan Çayırovalılar faydalanıyor. Tüm Çayırovalı çocukları bilgievlerine davet eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Öğrencilerimizin kültür dersleri, sanat ve spor faaliyetleri ile daha nitelikli eğitim görmeleri için çalışıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.