Bilgievlerinde kayıtlar başladı

Çayırova 17.09.2019 - 08:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bilgievlerinde kayıtlar başladı

Çayırova Belediyesi Bilgi Evlerinde yeni dönem kayıtları dün başladı. Çayırova Belediyesi’nin ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ücretsiz ders destek programları ve çeşitli konularda kurs hizmeti veren Bilgi Evlerinde 2019-2020 eğitim öğretim dönemi için tüm hazırlıklarını tamamlandı. 16 Eylül Pazartesi günü kayıtların başladığı Bilgi Evleri 7 merkezde 9 mahalleye hizmet veriyor. 6 Ekim’de 30’dan fazla branşta eğitimlerine başlayacak olan Bilgi Evlerinde Eğitim, Kültür, Sanat ve Sportif faaliyetlerin yanı sıra beceri ve mesleki eğitim kursları da yer alacak. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik ders destek programları (Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce) alanında uzman, seçkin öğretmen kadrosu tarafından kurslar verilecek. Ayrıca eğitici kulüpler oluşturulan Bilgi Evlerinde Satranç, Drama, Müzik (gitar, bağlama, piyano, bateri) ve Halk Oyunları alanlarında da eğitimler verilecek. 30’DAN FAZLA BRANŞ Sportif etkinlikleriyle de göz dolduran Çayırova Belediyesi Bilgi Evlerinde Futbol, Basketbol, Voleybol, Karate, Boks ve Jimnastik branşlarında eğitim almak isteyen öğrencilere uzman eğitmenlerle ücretsiz hizmet veriyor.  Zengin ve seçkin kütüphaneleriyle dikkat çeken Bilgi Evlerinde eğitim gören öğrenciler, özel olarak hazırlanmış bilgisayar sınıflarıyla da güvenli internet ve bilişim imkanından faydalanabiliyor. Tüm bu hizmetlerin yanı sıra velilere yönelik ücretsiz çeşitli kurslarla hizmet verilecek.  Okuma Yazma kursundan Kur’an-ı Kerim kursuna, spordan el sanatları kurslarına, meslek kurslarından sanat kurslarına kadar birçok branşta açılan kurslardan Çayırovalılar faydalanacak.

Çayırova Belediyesi Bilgi Evlerinde yeni dönem kayıtları dün başladı. Çayırova Belediyesi’nin ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ücretsiz ders destek programları ve çeşitli konularda kurs hizmeti veren Bilgi Evlerinde 2019-2020 eğitim öğretim dönemi için tüm hazırlıklarını tamamlandı. 16 Eylül Pazartesi günü kayıtların başladığı Bilgi Evleri 7 merkezde 9 mahalleye hizmet veriyor. 6 Ekim’de 30’dan fazla branşta eğitimlerine başlayacak olan Bilgi Evlerinde Eğitim, Kültür, Sanat ve Sportif faaliyetlerin yanı sıra beceri ve mesleki eğitim kursları da yer alacak. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik ders destek programları (Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce) alanında uzman, seçkin öğretmen kadrosu tarafından kurslar verilecek. Ayrıca eğitici kulüpler oluşturulan Bilgi Evlerinde Satranç, Drama, Müzik (gitar, bağlama, piyano, bateri) ve Halk Oyunları alanlarında da eğitimler verilecek.

30’DAN FAZLA BRANŞ

Sportif etkinlikleriyle de göz dolduran Çayırova Belediyesi Bilgi Evlerinde Futbol, Basketbol, Voleybol, Karate, Boks ve Jimnastik branşlarında eğitim almak isteyen öğrencilere uzman eğitmenlerle ücretsiz hizmet veriyor.  Zengin ve seçkin kütüphaneleriyle dikkat çeken Bilgi Evlerinde eğitim gören öğrenciler, özel olarak hazırlanmış bilgisayar sınıflarıyla da güvenli internet ve bilişim imkanından faydalanabiliyor. Tüm bu hizmetlerin yanı sıra velilere yönelik ücretsiz çeşitli kurslarla hizmet verilecek.  Okuma Yazma kursundan Kur’an-ı Kerim kursuna, spordan el sanatları kurslarına, meslek kurslarından sanat kurslarına kadar birçok branşta açılan kurslardan Çayırovalılar faydalanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.