Bilikli belediyeyi suçladı

Siyaset 20.09.2020 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bilikli belediyeyi suçladı

Dilovası’nda istinat duvarından düşerek yaralanan ağır yaralanan 6 yaşındaki Ayaz Akbulut isimli çocuğun haberi sonrası Dilovası'nda Saadet Partisi İlçe Başkanı Erkan Bilikli açıklamada bulundu. Erkan Bilikli “Her gün çocuklarla fotoğraf atan ve ‘şirinlik’ yapan belediye başkanı değil, çocukları gerçekten düşünen belediye başkanı istiyoruz” dedi. Bilikli’nin açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Orhangazi Mahallemizde belediyenin yaptığı istinat duvarına korkuluk koymayıp, dilekçe ve sözlü uyarıları dikkate almaması yine bir çocukcağızımızın ailesini perişan etti. Böyle bir ihmal olamaz! 5 metrelik istinat duvarı yapanlar nasıl olur da bir korkuluk yapmazlar. Daha önce Diliskelesi mahallemizde aynı sorun olmuş ve bir çocuk ölümden dönmüştü. Şimdi de Orhangazi mahallemizde bir çocuğumuz duvardan düşerek ağır yaralanmıştır. 2 AY ÖNCE DE AYNI İHMAL… Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde 4 ayrı ameliyat geçiren çocuğumuz şu an Zonguldak Devlet Hastanesine sevk edilmiştir ve yaşam mücadelesine devam etmektedir. Yaralı kardeşime Allah’tan acil şifalar ve ailesine sabır diliyorum. Belediyeye de iki çift lafımız var. 2 ay önce aynı ihmalden dolayı az kalsın bir çocuğumuz hayatını kaybediyordu. Bu yetmezmiş gibi şimdi de başka bir çocuk ihmalden dolayı yaşam mücadelesi veriyor. Her gün çocuklarla fotoğraf atan ve ‘şirinlik’ yapan belediye başkanı değil, çocukları gerçekten düşünen belediye başkanı istiyoruz.”    

Dilovası’nda istinat duvarından düşerek yaralanan ağır yaralanan 6 yaşındaki Ayaz Akbulut isimli çocuğun haberi sonrası Dilovası'nda Saadet Partisi İlçe Başkanı Erkan Bilikli açıklamada bulundu.

Erkan Bilikli “Her gün çocuklarla fotoğraf atan ve ‘şirinlik’ yapan belediye başkanı değil, çocukları gerçekten düşünen belediye başkanı istiyoruz” dedi. Bilikli’nin açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Orhangazi Mahallemizde belediyenin yaptığı istinat duvarına korkuluk koymayıp, dilekçe ve sözlü uyarıları dikkate almaması yine bir çocukcağızımızın ailesini perişan etti. Böyle bir ihmal olamaz! 5 metrelik istinat duvarı yapanlar nasıl olur da bir korkuluk yapmazlar. Daha önce Diliskelesi mahallemizde aynı sorun olmuş ve bir çocuk ölümden dönmüştü. Şimdi de Orhangazi mahallemizde bir çocuğumuz duvardan düşerek ağır yaralanmıştır.

2 AY ÖNCE DE AYNI İHMAL…

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde 4 ayrı ameliyat geçiren çocuğumuz şu an Zonguldak Devlet Hastanesine sevk edilmiştir ve yaşam mücadelesine devam etmektedir. Yaralı kardeşime Allah’tan acil şifalar ve ailesine sabır diliyorum. Belediyeye de iki çift lafımız var. 2 ay önce aynı ihmalden dolayı az kalsın bir çocuğumuz hayatını kaybediyordu. Bu yetmezmiş gibi şimdi de başka bir çocuk ihmalden dolayı yaşam mücadelesi veriyor. Her gün çocuklarla fotoğraf atan ve ‘şirinlik’ yapan belediye başkanı değil, çocukları gerçekten düşünen belediye başkanı istiyoruz.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.