GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bilikli’den Özer Elektrik’teki direnişe destek!

Dilovası 14.08.2020 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bilikli’den Özer Elektrik’teki direnişe destek!

Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2 No’lu Şubesi’nin örgütlenip sendikal çoğunluğu sağlamasının ardından çeşitli gerekçelerle 10 işçinin işine son verilen Dilovası İMES OSB’deki Özer Elektrik’te direniş ve direnişe destek sürüyor. Direnişçi işçileri direnişine Saadet Partisi Dilovası ilçe Başkanı Erkan Bilikli, Saadet Partisi Dilovası meclis üyelerinden İnci Aydemir, Zeki Karataş, Salih Adıgüzel ile geniş bir heyet ziyaret ederek destek oldu. Konu hakkında açıklamada bulunan Saadet Partisi Dilovası ilçe başkanı Erkan Bilikli ''Meclis üyelerimiz ve ilçemizdeki siyasi parti ilçe başkanları ile sendikaya üye oldukları gerekçesiyle hukuksuzca işten çıkartılan Özer Elektrik işçilerinin grevine destek verdik. İşçilerin sırtından milyon dolarlar kazanan firmaların emekçi insanlara yaptığı bu muamele ve reva görülen durum kabul edilemez. Bizler hukuksuzluğa uğramış, mağdur olmuş herkesin ayırt etmeksizin yanındayız. DİLOVASI'NA AMBARGO İşçilerle yaptığımız muhabbetin lezzeti bir yana, kendilerinden aldığımız bilgilere göre fabrikaların Dilovası’na uyguladığı gayrı resmi ambargo devam ediyor. Dilovası’ndan iş başvurusu gelince direkt olarak olumsuz sonuçlanıyor. Bu ilçeye kurulup buranın halkını kimse göz ardı edemez. Burada iş idarecilere düşmektedir. 3 dönemdir kalifiye işçi yetiştirmek için eğitim merkezi kuracağını söyleyen AK Parti yine sınıfta kalmıştır. Bu vaadi gerçekleştirmediği gibi aynı zamanda OSB yöneticileriyle “Dilovalı işçiler” konusunu çözüme kavuşturulamamıştır'' dedi.

Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2 No’lu Şubesi’nin örgütlenip sendikal çoğunluğu sağlamasının ardından çeşitli gerekçelerle 10 işçinin işine son verilen Dilovası İMES OSB’deki Özer Elektrik’te direniş ve direnişe destek sürüyor.

Direnişçi işçileri direnişine Saadet Partisi Dilovası ilçe Başkanı Erkan Bilikli, Saadet Partisi Dilovası meclis üyelerinden İnci Aydemir, Zeki Karataş, Salih Adıgüzel ile geniş bir heyet ziyaret ederek destek oldu. Konu hakkında açıklamada bulunan Saadet Partisi Dilovası ilçe başkanı Erkan Bilikli ''Meclis üyelerimiz ve ilçemizdeki siyasi parti ilçe başkanları ile sendikaya üye oldukları gerekçesiyle hukuksuzca işten çıkartılan Özer Elektrik işçilerinin grevine destek verdik. İşçilerin sırtından milyon dolarlar kazanan firmaların emekçi insanlara yaptığı bu muamele ve reva görülen durum kabul edilemez. Bizler hukuksuzluğa uğramış, mağdur olmuş herkesin ayırt etmeksizin yanındayız.

DİLOVASI'NA AMBARGO

İşçilerle yaptığımız muhabbetin lezzeti bir yana, kendilerinden aldığımız bilgilere göre fabrikaların Dilovası’na uyguladığı gayrı resmi ambargo devam ediyor. Dilovası’ndan iş başvurusu gelince direkt olarak olumsuz sonuçlanıyor. Bu ilçeye kurulup buranın halkını kimse göz ardı edemez. Burada iş idarecilere düşmektedir. 3 dönemdir kalifiye işçi yetiştirmek için eğitim merkezi kuracağını söyleyen AK Parti yine sınıfta kalmıştır. Bu vaadi gerçekleştirmediği gibi aynı zamanda OSB yöneticileriyle “Dilovalı işçiler” konusunu çözüme kavuşturulamamıştır'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.