19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Bilim Kurulu dikkate alınmalı”

Spor 15.05.2020 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Bilim Kurulu dikkate alınmalı”

İNCEDAL BİLGİ KİRLİLİĞİNDEN DERT YANDI

Birçok takımda şampiyonluk yaşayan, 2015-16 sezonunda Darıca Gençlerbirliği’ni de çalıştıran tecrübeli teknik direktör Yavuz İncedal, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. 3.lig 3.Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor’un başında görev yapan İncedal, koronavirüs salgınının futbola etkileri ve liglerin başlamasıyla ilgili alınan kararı değerlendirdi. İşte İncedal’ın açıklamaları: İDMANDAYDIK LİGLER ERTELENDİ Daha önce yapılan bildiride liglerin 12-13-14 Haziran’da başlayacağının açıklanmasının ardından, geçtiğimiz Çarşamba günü tesislerimizde toplanarak topbaşı yapmıştık. Antrenmanda olduğumuz dakikalarda TFF’nin, liglerin 18 Temmuz’a ertelendiğini açıklamasının ardından, yeniden takımı dağıtarak programımızı değiştirdik. Oyuncularımıza 11 Haziran’a kadar izin verdik. ÖNCE İNSAN SAĞLIĞI Şunun altını kalın çizgilerle çizmek isterim. Bizim her daim ana kuralımız, ‘Önce insan sağlığı’. Ne yazık ki şu dönemde ciddi bir bilgi kirliliği var. Herkes yorum yaparak bu karmaşık süreci daha da belirsiz bir döneme doğru sürüklüyor. Ülkemizdeki sağlıklı ortamı en iyi analiz eden kurul hiç kuşkusuz Bilim Kurulu. Mutlaka ve mutlaka Bilim Kurulu’nun önerileri dinlenerek hareket edilmeli. SAĞLIKLI ZEMİN HAZIRLANINCA LİGLER OYNANMALI Evet kulüpler için ekonomik anlamda zor bir süreç. Ama akılcı, birleştirici ve sağlıklı zemin hazırlanmadan liglerin başlamasını doğru bulmuyorum. Sağlıklı ortamın tamamen elde edilmesinin ardından ortak akıl ile hareket ederek, doğru zamanda liglerin oynatılması taraftarıyım. İnsan sağlığını tehdit eden en ufak bir şey dahi olursa, ligler oynanmamalı.
İNCEDAL BİLGİ KİRLİLİĞİNDEN DERT YANDI

Birçok takımda şampiyonluk yaşayan, 2015-16 sezonunda Darıca Gençlerbirliği’ni de çalıştıran tecrübeli teknik direktör Yavuz İncedal, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. 3.lig 3.Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor’un başında görev yapan İncedal, koronavirüs salgınının futbola etkileri ve liglerin başlamasıyla ilgili alınan kararı değerlendirdi. İşte İncedal’ın açıklamaları:

İDMANDAYDIK LİGLER ERTELENDİ

Daha önce yapılan bildiride liglerin 12-13-14 Haziran’da başlayacağının açıklanmasının ardından, geçtiğimiz Çarşamba günü tesislerimizde toplanarak topbaşı yapmıştık. Antrenmanda olduğumuz dakikalarda TFF’nin, liglerin 18 Temmuz’a ertelendiğini açıklamasının ardından, yeniden takımı dağıtarak programımızı değiştirdik. Oyuncularımıza 11 Haziran’a kadar izin verdik.

ÖNCE İNSAN SAĞLIĞI

Şunun altını kalın çizgilerle çizmek isterim. Bizim her daim ana kuralımız, ‘Önce insan sağlığı’. Ne yazık ki şu dönemde ciddi bir bilgi kirliliği var. Herkes yorum yaparak bu karmaşık süreci daha da belirsiz bir döneme doğru sürüklüyor. Ülkemizdeki sağlıklı ortamı en iyi analiz eden kurul hiç kuşkusuz Bilim Kurulu. Mutlaka ve mutlaka Bilim Kurulu’nun önerileri dinlenerek hareket edilmeli.

SAĞLIKLI ZEMİN HAZIRLANINCA LİGLER OYNANMALI

Evet kulüpler için ekonomik anlamda zor bir süreç. Ama akılcı, birleştirici ve sağlıklı zemin hazırlanmadan liglerin başlamasını doğru bulmuyorum. Sağlıklı ortamın tamamen elde edilmesinin ardından ortak akıl ile hareket ederek, doğru zamanda liglerin oynatılması taraftarıyım. İnsan sağlığını tehdit eden en ufak bir şey dahi olursa, ligler oynanmamalı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.