Bilim Merkezi’nde Kadınlar unutulmadı!

Kocaeli 09.03.2020 - 13:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bilim Merkezi’nde Kadınlar unutulmadı!

Büyükşehir Belediyesi Bilim Merkezi ve Kağıt Müzesi’nde Dünya Kadınlar Günü etkinliği gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı SEKA Kâğıt Müzesi ve Kocaeli Bilim Merkezi özel günlerde gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında gerçekleştirilen atölye çalışmalarına katılan kadınlar Doğal Bakım ve Quilling atölyelerinde maharetlerini sergilerken keyifli bir gün geçirdi. QUİLLİNG SANATI İLE ORTAYA ÇIKAN TAKILAR SEKA Kâğıt Müzesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Quilling (Kâğıt Kıvırma) Atölyesinde birbirinden renkli tasarımlar ortaya çıkaran kadınlar, daha sonra bu parçaları birer kolye ve bileklik haline getirdi. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen atölye çalışmalarının yanı sıra Kâğıt Müzesi’nin bu zamana kadarki atölyelerinde yapılan Quilling Sanatı çalışmaları da sergilendi. Sergilenen ürünler etkinliğe katılanlar tarafından büyük beğeni topladı. ÜRETEN KADINLARDAN DOĞAL BAKIM ATÖLYESİ Bilim Merkezinde gerçekleştirilen Üreten Kadın Doğal Bakım Atölyesi’ne de yoğun ilgi vardı. Hayatın her bir anına dokunan, anlamlandıran kadınlar doğal bakım atölyesinde kendi kremlerini, parfümlerini ve sabunlarını üretmenin keyfine vardı. Özel günlerde gerçekleştirilen bu tip etkinliklerin çok anlamlı olduğunu söyleyen kadınlar, çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Büyükşehir Belediyesi Bilim Merkezi ve Kağıt Müzesi’nde Dünya Kadınlar Günü etkinliği gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı SEKA Kâğıt Müzesi ve Kocaeli Bilim Merkezi özel günlerde gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında gerçekleştirilen atölye çalışmalarına katılan kadınlar Doğal Bakım ve Quilling atölyelerinde maharetlerini sergilerken keyifli bir gün geçirdi.

QUİLLİNG SANATI İLE ORTAYA ÇIKAN TAKILAR

SEKA Kâğıt Müzesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Quilling (Kâğıt Kıvırma) Atölyesinde birbirinden renkli tasarımlar ortaya çıkaran kadınlar, daha sonra bu parçaları birer kolye ve bileklik haline getirdi. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen atölye çalışmalarının yanı sıra Kâğıt Müzesi’nin bu zamana kadarki atölyelerinde yapılan Quilling Sanatı çalışmaları da sergilendi. Sergilenen ürünler etkinliğe katılanlar tarafından büyük beğeni topladı.

ÜRETEN KADINLARDAN DOĞAL BAKIM ATÖLYESİ

Bilim Merkezinde gerçekleştirilen Üreten Kadın Doğal Bakım Atölyesi’ne de yoğun ilgi vardı. Hayatın her bir anına dokunan, anlamlandıran kadınlar doğal bakım atölyesinde kendi kremlerini, parfümlerini ve sabunlarını üretmenin keyfine vardı. Özel günlerde gerçekleştirilen bu tip etkinliklerin çok anlamlı olduğunu söyleyen kadınlar, çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.