BİLKAR’da Dikkatli’ye Güvenoyu

Gebze 02.07.2018 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

BİLKAR’da Dikkatli’ye Güvenoyu

BİLKAR’ın 20’nci olağan kongresinde başkanlığa yeniden Serdar Dikkatli seçildi

Gebze’nin kültür ve sanatta aktif ve üretken sivil toplum örgütü BİLKAR’ın 20’nci olağan kongresinde yönetim değişmedi. Serdar Dikkatli yine başkanlığa seçilirken yönetim kurulu üyeliklerine de Refik Köksal, Derya Ağdaş, Emek Nalbant, Fatih Erdaş seçildi. BİLKAR Genco Erkal Sahnesi’nde gerçekleşen kongrede divan BİLKAR üyelerinden Tüm Emekli-Sen Gebze Şube Başkanı Cemil Yüksek başkanlığında Bilal Öztürk ve Yasemin Pesen’den oluştu. Bakanlık temsilcisi Hakan Bağçiçek nezaretinde yapılan kongre divanın oluşmasının ardından saygı duruşu ile devam etti. BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli kooperatif olarak kültür ve sanatla yaşamın her alanında olmak gibi bir hedef ve amaçları olduğunu belirtip, “BİLKAR böylesi bir hedefi gerçekleştirirken merkezi, çoğulcu, iş birliğine açık bir faaliyet içerisinde olmak istiyor. BİLKAR, Gebze’ye özgü kültür sanat etkinlikleri oluşturuyor. Oluştururken yerel, ulusal, evrensel kültürlerle buluşmayı önüne koyuyor” dedi. Geride kalan dönemin faaliyet ve denetleme kurulu raporlarının okunup oy birliğiyle onaylanmasının ardından seçime geçildi. Kongrede seçime Serdar Dikkatli başkanlığındaki tek listeyle gidildi. Yönetim Kurulu Asil Serdar Dikkatli, Refik Köksal, Derya Ağdaş, Emek Nalbant, Fatih Erdaş Yönetim Kurulu Yedek Bilal Öztürk, Firdevs Ocak, Erdal Gürkal, Aydın Söğüt, Yasemin Pesen Denetleme Kurulu Asil Abbas Kırçıl, Aktan Uslu Denetleme Kurulu Yedek Cemil Yüksek, Hasan Toprak
BİLKAR’ın 20’nci olağan kongresinde başkanlığa yeniden Serdar Dikkatli seçildi

Gebze’nin kültür ve sanatta aktif ve üretken sivil toplum örgütü BİLKAR’ın 20’nci olağan kongresinde yönetim değişmedi. Serdar Dikkatli yine başkanlığa seçilirken yönetim kurulu üyeliklerine de Refik Köksal, Derya Ağdaş, Emek Nalbant, Fatih Erdaş seçildi.

BİLKAR Genco Erkal Sahnesi’nde gerçekleşen kongrede divan BİLKAR üyelerinden Tüm Emekli-Sen Gebze Şube Başkanı Cemil Yüksek başkanlığında Bilal Öztürk ve Yasemin Pesen’den oluştu. Bakanlık temsilcisi Hakan Bağçiçek nezaretinde yapılan kongre divanın oluşmasının ardından saygı duruşu ile devam etti.

BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli kooperatif olarak kültür ve sanatla yaşamın her alanında olmak gibi bir hedef ve amaçları olduğunu belirtip, “BİLKAR böylesi bir hedefi gerçekleştirirken merkezi, çoğulcu, iş birliğine açık bir faaliyet içerisinde olmak istiyor. BİLKAR, Gebze’ye özgü kültür sanat etkinlikleri oluşturuyor. Oluştururken yerel, ulusal, evrensel kültürlerle buluşmayı önüne koyuyor” dedi.

Geride kalan dönemin faaliyet ve denetleme kurulu raporlarının okunup oy birliğiyle onaylanmasının ardından seçime geçildi. Kongrede seçime Serdar Dikkatli başkanlığındaki tek listeyle gidildi.

Yönetim Kurulu Asil

Serdar Dikkatli, Refik Köksal, Derya Ağdaş, Emek Nalbant, Fatih Erdaş

Yönetim Kurulu Yedek

Bilal Öztürk, Firdevs Ocak, Erdal Gürkal, Aydın Söğüt, Yasemin Pesen

Denetleme Kurulu Asil

Abbas Kırçıl, Aktan Uslu

Denetleme Kurulu Yedek

Cemil Yüksek, Hasan Toprak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.