BİLKAR’da şarkılar patiler için söylenecek

Gebze 21.12.2018 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

BİLKAR’da şarkılar patiler için söylenecek

Gebze BİLKAR Genco Erkal Sahnesi’nde yarın akşam 18.00’de gerçekleşecek, “Dışarıdaki Patiler İçin Akustik Performans” etkinliğinin hasılatı sokak hayvanlarının tedavilerinin biriken klinik masraflarına aktarılacak

Gebze’nin kültür ve sanatta aktif ve üretken sivil toplum örgütü Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi – BİLKAR sokak hayvanlarına yine dokunacak. BİLKAR, öğretmen Dilek Dikkatli öncülüğündeki Dışarıdaki Patiler için bu yılın mart ayında da devreye girmiş, BİLKAR Tiyatro Topluluğu, Kadinsan adlı oyununun hasılatını yine benzer amaçla topluluğa aktarmıştı. Klinik borçlarına aktarılacak Yarın akşam (22 Aralık Cumartesi) saat 18.00’de BİLKAR’ın Hacı Halil Mahallesi, Yeniçarşı İsmetpaşa Caddesi, birinci kattaki yerinde Genco Erkal Sahnesi’nde gerçekleşecek, “Dışarıdaki Patiler İçin Akustik Performans” etkinliğinin tüm geliri de Dışarıdaki Patiler’in sokak hayvanlarının tedavisinden ötürü borçlandığı kliniklere aktarılması amacıyla kullanılacak. Dışarıdaki Patiler tarafından konuya dair yapılan sosyal medya paylaşımında şu görüşlere yer verildi: Arkamızı dönemediğimiz canlarımız “Dışarıdaki Patiler için yaptığımız beslemeler yeterli olmuyor sadece. Onlar da bizler gibi hastalanıyor, trafik kazalarına maruz kalıyor, hatta ateşli silahlarla yaralanıyor. Özellikle besleme noktaları tabir edilen cehennemde yaşamak zorunda olanlar yaşam şartlarına bakıldığında daha da mağdur. Arkamızı dönemediğimiz canlarımızın biriken klinik masraflarında çorbada tuzumuz olsun diyorsanız sizleri gecemize bekliyoruz.”
Gebze BİLKAR Genco Erkal Sahnesi’nde yarın akşam 18.00’de gerçekleşecek, “Dışarıdaki Patiler İçin Akustik Performans” etkinliğinin hasılatı sokak hayvanlarının tedavilerinin biriken klinik masraflarına aktarılacak

Gebze’nin kültür ve sanatta aktif ve üretken sivil toplum örgütü Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi – BİLKAR sokak hayvanlarına yine dokunacak. BİLKAR, öğretmen Dilek Dikkatli öncülüğündeki Dışarıdaki Patiler için bu yılın mart ayında da devreye girmiş, BİLKAR Tiyatro Topluluğu, Kadinsan adlı oyununun hasılatını yine benzer amaçla topluluğa aktarmıştı.

Klinik borçlarına aktarılacak

Yarın akşam (22 Aralık Cumartesi) saat 18.00’de BİLKAR’ın Hacı Halil Mahallesi, Yeniçarşı İsmetpaşa Caddesi, birinci kattaki yerinde Genco Erkal Sahnesi’nde gerçekleşecek, “Dışarıdaki Patiler İçin Akustik Performans” etkinliğinin tüm geliri de Dışarıdaki Patiler’in sokak hayvanlarının tedavisinden ötürü borçlandığı kliniklere aktarılması amacıyla kullanılacak. Dışarıdaki Patiler tarafından konuya dair yapılan sosyal medya paylaşımında şu görüşlere yer verildi:

Arkamızı dönemediğimiz canlarımız

“Dışarıdaki Patiler için yaptığımız beslemeler yeterli olmuyor sadece. Onlar da bizler gibi hastalanıyor, trafik kazalarına maruz kalıyor, hatta ateşli silahlarla yaralanıyor. Özellikle besleme noktaları tabir edilen cehennemde yaşamak zorunda olanlar yaşam şartlarına bakıldığında daha da mağdur. Arkamızı dönemediğimiz canlarımızın biriken klinik masraflarında çorbada tuzumuz olsun diyorsanız sizleri gecemize bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.