19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bilkar ortadan kayboldu!

Kültür-Sanat 01.07.2020 - 14:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bilkar ortadan kayboldu!

Gebze’nin kültür ve sanatta en üretken adresi Bilkar Bilim Sanat Kooperatifi pandemi öncesinde nefis işler üretiyordu. Kültür ve sanatta her zaman düzenlediği kurslarla, konserlerle, tiyatrolarla ve etkinlilerle göğsümüzü kabartan Bilkar’dan uzun zamandır haber alınamıyor. Mart ayından bu yana ülkemizi etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle çalışmalarına ara vermek zorunda kalan Bilkar, yeni normalleşme döneminde şu an için herhangi bir adım atmadı. GEBZELİLER HABER BEKLİYOR Gebzelilerin haber beklediği, Bilkar’ın yeni çalışmalarına ve kurslarına ne zaman başlayacağı bilinmezken Gebzeli sanatseverler, heyecanla yeni çalışmaları bekliyor. Bilkar Başkanı Serdar Dikaktli ve ekibinin her zaman kentte büyük sanatsal işler başardığını kaydeden vatandaşlar “Serdar Dikkatli ve ekibi emekler vererek Gebze adına kültür ve sanatsal anlamda yıllarca mücadele etti. Umarız en kısa zamanda yeni haberler verirler. Kendilerini ve çalışmalarını özledik” yorumunu yapıyorlar.

Gebze’nin kültür ve sanatta en üretken adresi Bilkar Bilim Sanat Kooperatifi pandemi öncesinde nefis işler üretiyordu. Kültür ve sanatta her zaman düzenlediği kurslarla, konserlerle, tiyatrolarla ve etkinlilerle göğsümüzü kabartan Bilkar’dan uzun zamandır haber alınamıyor. Mart ayından bu yana ülkemizi etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle çalışmalarına ara vermek zorunda kalan Bilkar, yeni normalleşme döneminde şu an için herhangi bir adım atmadı.

GEBZELİLER HABER BEKLİYOR

Gebzelilerin haber beklediği, Bilkar’ın yeni çalışmalarına ve kurslarına ne zaman başlayacağı bilinmezken Gebzeli sanatseverler, heyecanla yeni çalışmaları bekliyor. Bilkar Başkanı Serdar Dikaktli ve ekibinin her zaman kentte büyük sanatsal işler başardığını kaydeden vatandaşlar “Serdar Dikkatli ve ekibi emekler vererek Gebze adına kültür ve sanatsal anlamda yıllarca mücadele etti. Umarız en kısa zamanda yeni haberler verirler. Kendilerini ve çalışmalarını özledik” yorumunu yapıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.