Billboardlarla farkındalık yaratılıyor

Gebze 20.03.2020 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Billboardlarla farkındalık yaratılıyor

GEBZE BÖLGESİ’NDE HALK BİLİNÇLENDİRİLİYOR

Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlarımızı uyarmak ve dikkat çekmek adına bölgemizin farklı noktalarında billboardlar yerleştirildi. Billboardlarda el yıkamanın ve hijyenin koronavirüsten korunmanın en etkin ve önemli yolu olduğu anlatılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüsü ile ilgili son dakika gelişmelerini Twitter'dan açıkladı. Bakan Koca yaptığı açıklamada, '61 yaşında erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum' ifadelerini kullanırken bölgemizde de koronavirüsü tedbirleri kapsamında sokaklara koronavirüs billboardları yerleştirildi. Billboardlarda el yıkamanın ve hijyenin virüsten korunmanın en etkin yolu olduğu gözler önüne seriliyor. DURAK VE ÇEVRELERİNDE VAR Bölgenin pek çok noktalarına yerleştirilen bilgilendirme billboardındaki uyarılarla toplumun korona virüsü konusunda duyarlı ve bilinçli olmaları sağlanıyor. Yetkiler tarafından vatandaşların tedbirler kapsamında daha duyarlı olmaları adına oluşturulan çalışma dikkat çekmek adına oldukça önemli. Özellikle otobüs duraklarının çevresinde yer alan bilgilendirme billboardlarını gören vatandaşlar çalışmanın oldukça yerinde ve uyarıcı olduğunu kaydederek yetkililere teşekkür etti.
GEBZE BÖLGESİ’NDE HALK BİLİNÇLENDİRİLİYOR

Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlarımızı uyarmak ve dikkat çekmek adına bölgemizin farklı noktalarında billboardlar yerleştirildi. Billboardlarda el yıkamanın ve hijyenin koronavirüsten korunmanın en etkin ve önemli yolu olduğu anlatılıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüsü ile ilgili son dakika gelişmelerini Twitter'dan açıkladı. Bakan Koca yaptığı açıklamada, '61 yaşında erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum' ifadelerini kullanırken bölgemizde de koronavirüsü tedbirleri kapsamında sokaklara koronavirüs billboardları yerleştirildi. Billboardlarda el yıkamanın ve hijyenin virüsten korunmanın en etkin yolu olduğu gözler önüne seriliyor.

DURAK VE ÇEVRELERİNDE VAR

Bölgenin pek çok noktalarına yerleştirilen bilgilendirme billboardındaki uyarılarla toplumun korona virüsü konusunda duyarlı ve bilinçli olmaları sağlanıyor. Yetkiler tarafından vatandaşların tedbirler kapsamında daha duyarlı olmaları adına oluşturulan çalışma dikkat çekmek adına oldukça önemli. Özellikle otobüs duraklarının çevresinde yer alan bilgilendirme billboardlarını gören vatandaşlar çalışmanın oldukça yerinde ve uyarıcı olduğunu kaydederek yetkililere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.