BİLMEDİĞİNİZİ İTİRAF EDİN

Kocaeli 21.12.2015 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BİLMEDİĞİNİZİ İTİRAF EDİN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir çalışanlarına “Profesyonel sunum teknikleri” eğitimi verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir çalışanlarına “Profesyonel sunum teknikleri” eğitimi verildi. Zeki Yüklekbilgili tarafından verilen eğitimde, etkili bir sunumun nasıl olması gerektiği, sunum esnasında nasıl anlatım yapılması gerektiği ve soruların nasıl cevaplandırılması gerektiği konularında püf noktaları anlatıldı. SUNUM HAZIRLAMA TEKNİKLERİ Etkili bir şekilde sunum hazırlama yollarını aktaran Yüklekbilgili, powerpoint sunumlarda yapılması gerekenler, kısa yolların kullanımı konularında bilgi aktardı. Sunumların görsellerle zenginleştirilmesi gerektiğini söyleyen Yüklekbilgili, sunumda 24 punto kullanılması gerektiğini ifade etti. BİLMEDİĞİNİZİ İTİRAF EDİN Sunum esnasında katılımcılarla göz kontağı kurun diyen Yüklekbilgili, “Etkili bir sunumda akılda kalacak şey sizin soruları cevaplama kabiliyetinizdir” dedi. ‘’Bilmediğiniz konularda bilmediğinizi itiraf edin’’ diyen Yüklekbilgili, katılımcıların sorularının nasıl bir şekilde cevaplanması gerektiği konusunda katılımcılara bilgiler aktardı. Katılımcılara eğitimin sonunda 15 sorudan oluşan renklere göre kişilik testi yapıldı. 15 soruyu cevaplayan katılımcılar verdikleri cevapların şıklarına göre hangi renk grubunda baskın bir karakteristik özelliğe sahip olduklarını öğrendi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir çalışanlarına “Profesyonel sunum teknikleri” eğitimi verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir çalışanlarına “Profesyonel sunum teknikleri” eğitimi verildi. Zeki Yüklekbilgili tarafından verilen eğitimde, etkili bir sunumun nasıl olması gerektiği, sunum esnasında nasıl anlatım yapılması gerektiği ve soruların nasıl cevaplandırılması gerektiği konularında püf noktaları anlatıldı.

SUNUM HAZIRLAMA TEKNİKLERİ

Etkili bir şekilde sunum hazırlama yollarını aktaran Yüklekbilgili, powerpoint sunumlarda yapılması gerekenler, kısa yolların kullanımı konularında bilgi aktardı. Sunumların görsellerle zenginleştirilmesi gerektiğini söyleyen Yüklekbilgili, sunumda 24 punto kullanılması gerektiğini ifade etti.

BİLMEDİĞİNİZİ İTİRAF EDİN

Sunum esnasında katılımcılarla göz kontağı kurun diyen Yüklekbilgili, “Etkili bir sunumda akılda kalacak şey sizin soruları cevaplama kabiliyetinizdir” dedi. ‘’Bilmediğiniz konularda bilmediğinizi itiraf edin’’ diyen Yüklekbilgili, katılımcıların sorularının nasıl bir şekilde cevaplanması gerektiği konusunda katılımcılara bilgiler aktardı. Katılımcılara eğitimin sonunda 15 sorudan oluşan renklere göre kişilik testi yapıldı. 15 soruyu cevaplayan katılımcılar verdikleri cevapların şıklarına göre hangi renk grubunda baskın bir karakteristik özelliğe sahip olduklarını öğrendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.