GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

BİLTEK OKULLARI’NDAN EĞİTİM DESTEĞİ

Gebze 25.01.2016 - 15:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BİLTEK OKULLARI’NDAN EĞİTİM DESTEĞİ

Her yıl 200’ün üzerinde öğrenciye burs imkânı sağlayarak eğitime sosyal bir boyut kazandıran Biltek Okulları, başarılı öğrencileri bu yıl da ödüllendirmeye hazırlanıyor

Değerler Eğitimi ile farklılaşan Biltek Okulları, başarılı öğrencilere eğitim bursu fırsatı sunuyor.  Her yıl düzenlenen bursluluk sınavıyla pek çok öğrenciye burs veren Biltek Okulları, 27 Şubat 2016’da düzenleyeceği sınavla bu yıl da 200’ün üzerinde öğrenciye yüzde 10’dan yüzde 100’e kadar burs kazanma fırsatı sağlayacak. Sınava 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencileri katılabilecekler. Sağlam geçmiş ve başarılı bir gelecek için kapılarımızı açıyoruz Geçtiğimiz yıl bin 700 öğrencinin katıldığı sınava bu yıl da katılımın yüksek olacağını aktaran Biltek Okulları Genel Müdürü Sıtkı Gündüz sözlerine şöyle devam etti: “Biltek Okulları olarak başarılı gençlerimizin yetiştirilmesi için elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz.  Biltek Okulları’nda geçtiğimiz yıl 230 yeni öğrenciye burs imkânı sağladık. Eğitimciler olarak burs verdiğimiz öğrencilerimizin iyi yerlere geldiklerini görmek bizim için manevi mutluluk kaynağı.  Bu yüzden başarılı öğrencilere olan desteğimizi her geçen yıl artırmayı hedefliyoruz.” Dereceye giren öğrenciler burs imkânından faydalanacakları gibi eğitimlerini destekleyecek hediyelerle de ödüllendirilecek.
Her yıl 200’ün üzerinde öğrenciye burs imkânı sağlayarak eğitime sosyal bir boyut kazandıran Biltek Okulları, başarılı öğrencileri bu yıl da ödüllendirmeye hazırlanıyor

Değerler Eğitimi ile farklılaşan Biltek Okulları, başarılı öğrencilere eğitim bursu fırsatı sunuyor.  Her yıl düzenlenen bursluluk sınavıyla pek çok öğrenciye burs veren Biltek Okulları, 27 Şubat 2016’da düzenleyeceği sınavla bu yıl da 200’ün üzerinde öğrenciye yüzde 10’dan yüzde 100’e kadar burs kazanma fırsatı sağlayacak. Sınava 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencileri katılabilecekler.

Sağlam geçmiş ve başarılı bir gelecek için kapılarımızı açıyoruz

Geçtiğimiz yıl bin 700 öğrencinin katıldığı sınava bu yıl da katılımın yüksek olacağını aktaran Biltek Okulları Genel Müdürü Sıtkı Gündüz sözlerine şöyle devam etti: “Biltek Okulları olarak başarılı gençlerimizin yetiştirilmesi için elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz.  Biltek Okulları’nda geçtiğimiz yıl 230 yeni öğrenciye burs imkânı sağladık. Eğitimciler olarak burs verdiğimiz öğrencilerimizin iyi yerlere geldiklerini görmek bizim için manevi mutluluk kaynağı.  Bu yüzden başarılı öğrencilere olan desteğimizi her geçen yıl artırmayı hedefliyoruz.”

Dereceye giren öğrenciler burs imkânından faydalanacakları gibi eğitimlerini destekleyecek hediyelerle de ödüllendirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.