Bin 15 aileye gıda kolisi yardımı yapıldı

Gebze 11.10.2020 - 22:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bin 15 aileye gıda kolisi yardımı yapıldı

Gebze Belediyesi tarafından, korona virüs (Covid-19) mücadelesi kapsamında, pandemi süresince Covid-19 tedavisi gören ve temaslı bin 15 aileye gıda kolisi ve hijyen seti yardımı yapıldı.  Gebze Belediyesi ekipleri, korona virüs (Covid-19)vakalarının yayılımını engellemek ve toplum sağlığını korumak amacıyla karantinaya alınan Gebzelilere bin 15 gıda kolisi ve hijyen seti yardımı yaptı. Erzak dağıtım çalışmalarına zaman zaman katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşlara paketleri teslim edip hal hatırını sorarak, Covid-19’la mücadele kapsamında bilgiler verdi. BİLİKTE ATLATACAĞIZ Gösterdikleri sabır için Covid-19 tedavisi gören ve temaslı Gebzelilere teşekkür eden Başkan Büyükgöz, “Pandemiyle ülke ve millet olarak mücadele etmeyi sabır içinde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmadan, her ihtiyaçlarını tek tek gidermeye çalışıyoruz. Tedavi gören ve pozitif temaslı aileleri tedbirlerimizi alıp ziyaret ettik. Bin 15 aileye gıda kolisi ve hijyen seti yardımında bulunduk. Karatinada bulunan vatandaşlarımızla online temaslarımız devam ediyoruz ve ekiplerimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyor. Biz birlikte güçlüyüz ve bu musibeti de dayanışma içinde atlatacağız” dedi. Tedavi gören ve pozitif temaslı Gebzeliler de pandemi sürecinden bu yana verdikleri destek ve yardım çalışmalarından dolayı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve çalışanlarına teşekkür etti.

Gebze Belediyesi tarafından, korona virüs (Covid-19) mücadelesi kapsamında, pandemi süresince Covid-19 tedavisi gören ve temaslı bin 15 aileye gıda kolisi ve hijyen seti yardımı yapıldı. 
Gebze Belediyesi ekipleri, korona virüs (Covid-19)vakalarının yayılımını engellemek ve toplum sağlığını korumak amacıyla karantinaya alınan Gebzelilere bin 15 gıda kolisi ve hijyen seti yardımı yaptı. Erzak dağıtım çalışmalarına zaman zaman katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşlara paketleri teslim edip hal hatırını sorarak, Covid-19’la mücadele kapsamında bilgiler verdi.


BİLİKTE ATLATACAĞIZ
Gösterdikleri sabır için Covid-19 tedavisi gören ve temaslı Gebzelilere teşekkür eden Başkan Büyükgöz, “Pandemiyle ülke ve millet olarak mücadele etmeyi sabır içinde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmadan, her ihtiyaçlarını tek tek gidermeye çalışıyoruz. Tedavi gören ve pozitif temaslı aileleri tedbirlerimizi alıp ziyaret ettik. Bin 15 aileye gıda kolisi ve hijyen seti yardımında bulunduk. Karatinada bulunan vatandaşlarımızla online temaslarımız devam ediyoruz ve ekiplerimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyor. Biz birlikte güçlüyüz ve bu musibeti de dayanışma içinde atlatacağız” dedi. Tedavi gören ve pozitif temaslı Gebzeliler de pandemi sürecinden bu yana verdikleri destek ve yardım çalışmalarından dolayı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve çalışanlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.