19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Binlerce durak temizlendi

Kocaeli 23.08.2019 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Binlerce durak temizlendi

Büyükşehir tarafından Kocaeli genelindeki 3.224 durağın bakım ve temizliği periyodik olarak yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı’na bağlı Durak Hizmetleri Birimi tarafından Kocaeli genelindeki kapalı durakların periyodik bakımları ve temizlikleri aksatılmadan yapılıyor. Kocaeli genelinde faal durumda olan farklı özelliklere sahip toplam 3.224 adet kapalı yolcu duraklarının temizlikleri, boyamaları, kırık cam vb. donanım yenilemeleri Durak Hizmetleri Birimine bağlı 9 kişilik 3 ekiple 2 vardiya sisteminde çalışılarak periyodik olarak yapılıyor. MODERN KAPALI DURAKLARA ÖZEL İLGİ Kocaeli genelinde yaygınlaştırılan kapalı modern durakların bakımları ve temizlikleri belli periyotlarda aksatılmadan yapılıyor. Bu kapsamda Umuttepe, Gebze Teknik Üniversitesi, Umuttepe B Kapısı ve Alikahya Kadın Doğrum ve Çocuk Hastanesi önünde bulunan kapalı modern durakların tesisat ve donanım bakımları kontrol altında tutuluyor. Temizlikleri ise özel uygulamalarla yapılıyor.
Büyükşehir tarafından Kocaeli genelindeki 3.224 durağın bakım ve temizliği periyodik olarak yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı’na bağlı Durak Hizmetleri Birimi tarafından Kocaeli genelindeki kapalı durakların periyodik bakımları ve temizlikleri aksatılmadan yapılıyor. Kocaeli genelinde faal durumda olan farklı özelliklere sahip toplam 3.224 adet kapalı yolcu duraklarının temizlikleri, boyamaları, kırık cam vb. donanım yenilemeleri Durak Hizmetleri Birimine bağlı 9 kişilik 3 ekiple 2 vardiya sisteminde çalışılarak periyodik olarak yapılıyor.

MODERN KAPALI DURAKLARA ÖZEL İLGİ

Kocaeli genelinde yaygınlaştırılan kapalı modern durakların bakımları ve temizlikleri belli periyotlarda aksatılmadan yapılıyor. Bu kapsamda Umuttepe, Gebze Teknik Üniversitesi, Umuttepe B Kapısı ve Alikahya Kadın Doğrum ve Çocuk Hastanesi önünde bulunan kapalı modern durakların tesisat ve donanım bakımları kontrol altında tutuluyor. Temizlikleri ise özel uygulamalarla yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.