Bir Çift Ayakkabı Yüzünden 10 Ay Hapis Yatacak

11.03.2016 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bir Çift Ayakkabı Yüzünden 10 Ay Hapis Yatacak

Ayakkabı tamirciliği yapan Halit Akbulut, kendisine tamir için bırakılan spor ayakkabıyı kaybettiği için 10 ay hapis cezasına mahkum oldu.

Antalya'da ayakkabı tamirciliğinde 45 yılı geride bırakan 54 yaşındaki  Halit Akbulut, 2011 yılında kendisine tamir için bırakılan spor ayakkabıyı kaybetti. Oğluna ait ayakkabının kalıbını küçültmek için bırakan Gülgün Uslu, ayakkabıları almaya gittiğinde çalındığını öğrendi. Uslu, Akbulut hakkında davacı oldu. 10 AY HAPİS CEZASI ALDI Antalya 11'inci  Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki yargılama sonunda Akbulut, 'hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanmak' suçundan 10 ay hapis ve 2 bin lira adli para cezasına mahkum edildi. Akbulut, yerel mahkemenin kararını temyiz etti, ancak  Yargıtay 5 yıl sonra hakkındaki kararı onadı. 8 BİN LİRA PARA CEZASI Halit Akbulut, 4 Mart günü  Antalya  Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan toplam 8 bin lira ödeme emrinin kendisine ulaştığını söyledi. KALP KRİZİ GEÇİRDİ Kendisine ödeme için 30 gün süre tanındığını belirten Akbulut, "Çok zor durumdayım. Bu olaydan sonra kalp krizi geçirdim. 3 Nisan'a kadar bu parayı ödemediğim takdirde hapis yatmak zorunda kalacağım" diye konuştu.
Ayakkabı tamirciliği yapan Halit Akbulut, kendisine tamir için bırakılan spor ayakkabıyı kaybettiği için 10 ay hapis cezasına mahkum oldu.

Antalya'da ayakkabı tamirciliğinde 45 yılı geride bırakan 54 yaşındaki  Halit Akbulut, 2011 yılında kendisine tamir için bırakılan spor ayakkabıyı kaybetti. Oğluna ait ayakkabının kalıbını küçültmek için bırakan Gülgün Uslu, ayakkabıları almaya gittiğinde çalındığını öğrendi. Uslu, Akbulut hakkında davacı oldu.

10 AY HAPİS CEZASI ALDI

Antalya 11'inci  Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki yargılama sonunda Akbulut, 'hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanmak' suçundan 10 ay hapis ve 2 bin lira adli para cezasına mahkum edildi. Akbulut, yerel mahkemenin kararını temyiz etti, ancak  Yargıtay 5 yıl sonra hakkındaki kararı onadı.

8 BİN LİRA PARA CEZASI

Halit Akbulut, 4 Mart günü  Antalya  Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan toplam 8 bin lira ödeme emrinin kendisine ulaştığını söyledi.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Kendisine ödeme için 30 gün süre tanındığını belirten Akbulut, "Çok zor durumdayım. Bu olaydan sonra kalp krizi geçirdim. 3 Nisan'a kadar bu parayı ödemediğim takdirde hapis yatmak zorunda kalacağım" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.