19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bir Cinayet Daha İşlemiş

Gebze 20.12.2017 - 12:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bir Cinayet Daha İşlemiş

Adana'da 5 ay önce ortadan kaybolan Neslihan A.'yı (36), otoyolda aracına aldıktan sonra bıçaklayarak öldürdüğünü, ardından cesedini battaniyeye sarıp, 900 kilometre yolculuk yaparak götürdüğü Gebze'deki sazlık alana attığını itiraf eden TIR şoförü Doğan Y.'ın (42) 2000 yılında da işlediği cinayet yüzünden 11 yıl hapis yattığı ortaya çıktı.

4 Temmuz'da Tarsus-Adana-Gaziantep otoyoluna çıkan Neslihan A., otostop yaparken ortadan kayboldu. Kadın sabah eve gelmeyince eşi İlker A. (38) onu aramaya çaktı. Ancak bulamayınca polise kayıp dilekçesiyle başvurdu. Aranan Neslihan A.'nın cinayete kurban gitme ihtimali üzerine Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, kadının bulunması için özel ekip kurulmasını istedi. Cinayet Büro ekipleri, eşi tarafından otoyolda fuhuş yaptığı iddia edilen kadının otostop yaptığı bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yol kenarındaki bir tesisin kameralarında saptanan kadının 41 YR 192 plakalı TIR'a bindiği görüldü. Otoyoldaki tüm güvenlik kameralarını tekrar inceleyen ekipler, Kocaeli plakalı TIR'ın bu kente giriş yaptığını belirledi. Ekipler, aracın bağlı olduğu firma ile irtibata geçerek TIR'ı incelemek istediklerini, şoförü olduğu saptanan Doğan Y.'ın başka bir araca verilmesini istedi. Bunun üzerine parka çekilen TIR'ın ön bölümünde yapılan incelemede kan lekelerine ulaşıldı. Araçtan alınan kan örnekleri incelenmek üzere Kriminal Laboratuvara gönderildi. Ayrıca şirketten şoför Doğan Y.'ın Mersin'e bir yük taşıma bahanesiyle gönderilmesi sağlandı. Mersin'e gelen Dığan Y., gözaltına alındı. CESEDİNİ SAZLIĞA ATTI Adana Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Doğan Y. suçunu itiraf etti. Kadın ile para karşılığında birlikte olmak için TIR'a aldığını söyleyen Doğan Y., para yüzünden tartıştıklarını, bu sırada bıçaklayarak öldürdüğünü, cesedini çırılçıplak soyup, battaniyeye sardığını, yakalanmamak için Gebze' sazlık alana attığını anlattı. Ekipler, söylenen yerde yaptığı arada çürümüş kadın cesedi buldu. Adli Tıp Kurumu'na getirilen cesedin kayıp Neslihan A.'ya ait olduğu saptandı. 'PARAMI ÇALDI' Adana Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Doğan Y. suçunu itiraf etti. Yapılan araştırmada 2000 yılında İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde işlediği cinayet suçundan 11 yıl hapis yattığı da ortaya çıkan zanlı ifadesinde kadını nasıl öldürdüğünü şöyle anlattı:  "Bekar olduğum için cinsel arzularımı para karşılığında ilişkiye girdiğim kadınlarla gideriyorum. Adını Çiçek olarak bildiğim Neslihan'ı önceden tanıyordum. Olay günü telefonla aradım görüştük. Morali bozuktu ve ona 'Seni isteksiz gördüm istersen başka zaman buluşuruz' dedim. Çiçek bana 'Sen bana yeter ki para ver. Benim moralim düzelir' dedi. 100 lira karşılığında birlikte olduk. Üzerimi giyince cebimdeki 700 lirayı çaldığını fark ettim ve kavga etmeye başladık. Kavga sırasında bana tehditler savurmaya başladı. Üzeri çıplaktı bana vurdu. Ben de korkutmak bıçağı elime aldım. Çiçek bana, 'Öldür beni, seni yaşatmazlar' dedi. Ben de bıçağı salladım. Bıçakla koltuk altından yaralandı. Ölünce onu TIR'ın yatağına yatırarak üzerini örttüm. Kanı temizleyerek üzerimi değiştirdikten sonra Kocaeli'ne gittim. İş yerine yaklaştığımda, cesedi sazlık alana taşıdım. Üzerini ot ve çalılarla kapatarak işe döndüm." Katil zanlısı Doğan Y. ise çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Adana'da 5 ay önce ortadan kaybolan Neslihan A.'yı (36), otoyolda aracına aldıktan sonra bıçaklayarak öldürdüğünü, ardından cesedini battaniyeye sarıp, 900 kilometre yolculuk yaparak götürdüğü Gebze'deki sazlık alana attığını itiraf eden TIR şoförü Doğan Y.'ın (42) 2000 yılında da işlediği cinayet yüzünden 11 yıl hapis yattığı ortaya çıktı.

4 Temmuz'da Tarsus-Adana-Gaziantep otoyoluna çıkan Neslihan A., otostop yaparken ortadan kayboldu. Kadın sabah eve gelmeyince eşi İlker A. (38) onu aramaya çaktı. Ancak bulamayınca polise kayıp dilekçesiyle başvurdu. Aranan Neslihan A.'nın cinayete kurban gitme ihtimali üzerine Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, kadının bulunması için özel ekip kurulmasını istedi. Cinayet Büro ekipleri, eşi tarafından otoyolda fuhuş yaptığı iddia edilen kadının otostop yaptığı bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yol kenarındaki bir tesisin kameralarında saptanan kadının 41 YR 192 plakalı TIR'a bindiği görüldü. Otoyoldaki tüm güvenlik kameralarını tekrar inceleyen ekipler, Kocaeli plakalı TIR'ın bu kente giriş yaptığını belirledi. Ekipler, aracın bağlı olduğu firma ile irtibata geçerek TIR'ı incelemek istediklerini, şoförü olduğu saptanan Doğan Y.'ın başka bir araca verilmesini istedi. Bunun üzerine parka çekilen TIR'ın ön bölümünde yapılan incelemede kan lekelerine ulaşıldı. Araçtan alınan kan örnekleri incelenmek üzere Kriminal Laboratuvara gönderildi. Ayrıca şirketten şoför Doğan Y.'ın Mersin'e bir yük taşıma bahanesiyle gönderilmesi sağlandı. Mersin'e gelen Dığan Y., gözaltına alındı.

CESEDİNİ SAZLIĞA ATTI

Adana Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Doğan Y. suçunu itiraf etti. Kadın ile para karşılığında birlikte olmak için TIR'a aldığını söyleyen Doğan Y., para yüzünden tartıştıklarını, bu sırada bıçaklayarak öldürdüğünü, cesedini çırılçıplak soyup, battaniyeye sardığını, yakalanmamak için Gebze' sazlık alana attığını anlattı.

Ekipler, söylenen yerde yaptığı arada çürümüş kadın cesedi buldu. Adli Tıp Kurumu'na getirilen cesedin kayıp Neslihan A.'ya ait olduğu saptandı.

'PARAMI ÇALDI'

Adana Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Doğan Y. suçunu itiraf etti. Yapılan araştırmada 2000 yılında İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde işlediği cinayet suçundan 11 yıl hapis yattığı da ortaya çıkan zanlı ifadesinde kadını nasıl öldürdüğünü şöyle anlattı: 

"Bekar olduğum için cinsel arzularımı para karşılığında ilişkiye girdiğim kadınlarla gideriyorum. Adını Çiçek olarak bildiğim Neslihan'ı önceden tanıyordum. Olay günü telefonla aradım görüştük. Morali bozuktu ve ona 'Seni isteksiz gördüm istersen başka zaman buluşuruz' dedim. Çiçek bana 'Sen bana yeter ki para ver. Benim moralim düzelir' dedi. 100 lira karşılığında birlikte olduk. Üzerimi giyince cebimdeki 700 lirayı çaldığını fark ettim ve kavga etmeye başladık. Kavga sırasında bana tehditler savurmaya başladı. Üzeri çıplaktı bana vurdu. Ben de korkutmak bıçağı elime aldım. Çiçek bana, 'Öldür beni, seni yaşatmazlar' dedi. Ben de bıçağı salladım. Bıçakla koltuk altından yaralandı. Ölünce onu TIR'ın yatağına yatırarak üzerini örttüm. Kanı temizleyerek üzerimi değiştirdikten sonra Kocaeli'ne gittim. İş yerine yaklaştığımda, cesedi sazlık alana taşıdım. Üzerini ot ve çalılarla kapatarak işe döndüm."

Katil zanlısı Doğan Y. ise çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.