19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Bir daha tek binme!”

Gebze 10.08.2020 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Bir daha tek binme!”

ENGELLİ VATANDAŞIN SORUMLULUĞUNU ALAMAYACAĞINI SÖYLEYEN ŞOFÖRDEN ŞOK SÖZLER

Gebze-İzmit hattına yolcu taşıyan bir özel halk otobüsü şoförü, otobüse binen Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Başkanı olan Furkan Uğur Eşitti’ye bir daha tek başına binmemesi gerektiğini ve sorumluluk alamayacağını söyledi. Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şube Başkanı ve Türkiye’nin ilk engelli polisiye yazarı Furkan Uğur Eşitti sosyal medya hesabı aracılığıyla şok eden bir paylaşımda bulundu. Gebze-İzmit hattında yolculuk yapmak için özel halk otobüsüne binen Eşitti, şoförle yaşadığı diyaloğu şu sözlerle anlattı: “Gebze İzmit arası yolcu taşıyan özel halk otobüsleri ne bindim. Ücretsiz ulaşım kartını bastım. İneceğim yere yaklaştığımda, şoför arkadaş bir daha arabaya tek başına binme Ben senin sorumluluğunu alamam. Paramla binersem ne olur dedim? O zaman karışamam dedi. “HERKES İÇİN ERİŞİLEBİLİR BİR KOCAELİ İSTİYORUZ” Engellilerin seyahat hakkının, şoförlerin insafına terk edilmediği bir düzenlemeyle, muğlaklıkların giderilmesini bir önceki dönem teklif etmiştik. Herkes için erişilebilir bir Kocaeli istiyoruz. Engelli vatandaşlar, bağımsız bir şekilde bir yerden bir yere giderken, kimseden izin alacak değil. Her türlü engeli aşıyoruz, ancak duyarsız ve bilgisiz insanı aşamıyoruz. Hem şoför camiasının hem engelli vatandaşların rahat edebileceği bir düzenleme bekliyoruz.”
ENGELLİ VATANDAŞIN SORUMLULUĞUNU ALAMAYACAĞINI SÖYLEYEN ŞOFÖRDEN ŞOK SÖZLER

Gebze-İzmit hattına yolcu taşıyan bir özel halk otobüsü şoförü, otobüse binen Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Başkanı olan Furkan Uğur Eşitti’ye bir daha tek başına binmemesi gerektiğini ve sorumluluk alamayacağını söyledi.

Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şube Başkanı ve Türkiye’nin ilk engelli polisiye yazarı Furkan Uğur Eşitti sosyal medya hesabı aracılığıyla şok eden bir paylaşımda bulundu. Gebze-İzmit hattında yolculuk yapmak için özel halk otobüsüne binen Eşitti, şoförle yaşadığı diyaloğu şu sözlerle anlattı: “Gebze İzmit arası yolcu taşıyan özel halk otobüsleri ne bindim. Ücretsiz ulaşım kartını bastım. İneceğim yere yaklaştığımda, şoför arkadaş bir daha arabaya tek başına binme Ben senin sorumluluğunu alamam. Paramla binersem ne olur dedim? O zaman karışamam dedi.

“HERKES İÇİN ERİŞİLEBİLİR BİR KOCAELİ İSTİYORUZ”

Engellilerin seyahat hakkının, şoförlerin insafına terk edilmediği bir düzenlemeyle, muğlaklıkların giderilmesini bir önceki dönem teklif etmiştik. Herkes için erişilebilir bir Kocaeli istiyoruz. Engelli vatandaşlar, bağımsız bir şekilde bir yerden bir yere giderken, kimseden izin alacak değil. Her türlü engeli aşıyoruz, ancak duyarsız ve bilgisiz insanı aşamıyoruz. Hem şoför camiasının hem engelli vatandaşların rahat edebileceği bir düzenleme bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.