19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bir Darıca Markası Express Patso Döner Açıldı

Darıca 23.07.2017 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bir Darıca Markası Express Patso Döner Açıldı

Gebze’den sonra ikinci şubesi açılan Express Patso Döner, Türkiye’nin çeşitli lezzetlerini Darıcalılarlada buluşturdu.

Sahipliğini Mücahit Sığak’ın yaptığı Express Patso Döner’in açılış töreninde kurdeleyi Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Belediye Meclis Üyesi Burhanettin Fırtına, Darıca Siirtliler Dernek Başkanı Paşa Kaya, Gebzeli Siyasetçi- İşadamı Kaşif Şahinkesen, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş birlikte kesti. Belediye Başkanı Şükrü Karabacak kurdele kesim töreni esnasında yaptığı kısa selamlama konuşmasında, “Darıcamız gelişmeye devam ediyor. Bu gelime sürecinde de birer birer Darıca’da açılışlarını gerçekleştiren firmalar hem ülke ekonomisine katkı sağlıyorlar hem de yatırımlarını hayata geçirmiş oluyorlar.” dedi. EXPRESS’DE YOK YOK Açılışı gerçekleştirilen Express Patso Döner’de ülkenin değişik yörelerindeki meşhur yemeklerde mevcut. İzmir’in Kumrusundan, Bodrumun sebzeli dönerine, İstanbulun patsosundan kahvaltı çeşitlerine kadar her türlü lezzeti bulmak mümkün.Lokman Hekim Caddes No: 143 Osmangaz (Saat Kulesi Karşısı) adresinde müşterilerine hizmet verecek olan yeni mekandan ayrıca 0 262 653 65 35 yada 0 536 740 66 77 telefon numaralarını arayarak kendi adresinize sipariş vermenizde mümkün. Birçok dürüm menülerinin yanısıra İskender, pilav üstü döner, sandviçler, menemenler, çorbalar ve tatlılar ile müşterilerine hizmet verecek olan Express Patso Döner’de bir çok içecek türünüde bulmanız mümkün.  
Gebze’den sonra ikinci şubesi açılan Express Patso Döner, Türkiye’nin çeşitli lezzetlerini Darıcalılarlada buluşturdu.

Sahipliğini Mücahit Sığak’ın yaptığı Express Patso Döner’in açılış töreninde kurdeleyi Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Belediye Meclis Üyesi Burhanettin Fırtına, Darıca Siirtliler Dernek Başkanı Paşa Kaya, Gebzeli Siyasetçi- İşadamı Kaşif Şahinkesen, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş birlikte kesti. Belediye Başkanı Şükrü Karabacak kurdele kesim töreni esnasında yaptığı kısa selamlama konuşmasında, “Darıcamız gelişmeye devam ediyor. Bu gelime sürecinde de birer birer Darıca’da açılışlarını gerçekleştiren firmalar hem ülke ekonomisine katkı sağlıyorlar hem de yatırımlarını hayata geçirmiş oluyorlar.” dedi.

EXPRESS’DE YOK YOK

Açılışı gerçekleştirilen Express Patso Döner’de ülkenin değişik yörelerindeki meşhur yemeklerde mevcut. İzmir’in Kumrusundan, Bodrumun sebzeli dönerine, İstanbulun patsosundan kahvaltı çeşitlerine kadar her türlü lezzeti bulmak mümkün.Lokman Hekim Caddes No: 143 Osmangaz (Saat Kulesi Karşısı) adresinde müşterilerine hizmet verecek olan yeni mekandan ayrıca 0 262 653 65 35 yada 0 536 740 66 77 telefon numaralarını arayarak kendi adresinize sipariş vermenizde mümkün. Birçok dürüm menülerinin yanısıra İskender, pilav üstü döner, sandviçler, menemenler, çorbalar ve tatlılar ile müşterilerine hizmet verecek olan Express Patso Döner’de bir çok içecek türünüde bulmanız mümkün.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.