Bir de aksa!

Gebze 30.06.2017 - 15:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bir de aksa!

Eskihisar Köyüne farklı bir güzellik katan hayırseverler tarafından yapılan çeşmelerin akmaması onları yapılış amacından uzaklaştırıyor. Eskihisar Köy mezarlığı yanında hayırseverler tarafından yapılan köy çeşmesi özellikle araçlarının yıkamak üzere kullanılması nedeniyle tepkilere neden olmuş daha sonra da su kaynağı kesilmişti. Ancak bayram süreci boyunca mezarlıklara ziyaret için gelen vatandaşlar, “Çeşmelerin inşaası, mimarisi çok güzel yapılmış Köye ayrı bir güzellik katmış. Ancak su akmaması çeşme olma özelliklerinden uzaklaştırmış. Kesilmesinde de haklı nedenler olsada çözüm bu olmamalı. Çeşmeler bu yaz gününde insanların serinlemesi ile bunları yapana hayırseverlere büyük dua sağlar. Ayrıca mezarlarımızı sulamak amacıyla da bu çeşmelerimizi kullanmak isterdik. ”dedi. Haber: Adnan Ayvaz

Eskihisar Köyüne farklı bir güzellik katan hayırseverler tarafından yapılan çeşmelerin akmaması onları yapılış amacından uzaklaştırıyor. Eskihisar Köy mezarlığı yanında hayırseverler tarafından yapılan köy çeşmesi özellikle araçlarının yıkamak üzere kullanılması nedeniyle tepkilere neden olmuş daha sonra da su kaynağı kesilmişti. Ancak bayram süreci boyunca mezarlıklara ziyaret için gelen vatandaşlar, “Çeşmelerin inşaası, mimarisi çok güzel yapılmış Köye ayrı bir güzellik katmış. Ancak su akmaması çeşme olma özelliklerinden uzaklaştırmış. Kesilmesinde de haklı nedenler olsada çözüm bu olmamalı. Çeşmeler bu yaz gününde insanların serinlemesi ile bunları yapana hayırseverlere büyük dua sağlar. Ayrıca mezarlarımızı sulamak amacıyla da bu çeşmelerimizi kullanmak isterdik. ”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.