Bir deprem daha…

Gündem 15.06.2020 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bir deprem daha…

Bingöl'ün Karlıova ilçeside dün meydana gelen depremin ardından artçı sarsıntılar devam ediyor. Bugün saat 09.51’de merkez üssü Bingöl Karlıova olan 5.6 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Bingöl’ün Karlıova ilçesinde dün meydana gelen 5,7’lik depremin ardından artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. Bugün saat 09.51’de merkez üssü Bingöl Karlıova olan 5,6 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. AFAD’ın verilerine göre, deprem yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Bingöl'ün Karlıova ilçeside dün meydana gelen depremin ardından artçı sarsıntılar devam ediyor. Bugün saat 09.51’de merkez üssü Bingöl Karlıova olan 5.6 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı.

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde dün meydana gelen 5,7’lik depremin ardından artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor.

Bugün saat 09.51’de merkez üssü Bingöl Karlıova olan 5,6 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı.

AFAD’ın verilerine göre, deprem yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.