Bir devir sona eriyor

Spor 15.11.2017 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bir devir sona eriyor

İRFAN AYAR 19 YILLIK BAŞKANLIK GÖREVİNE BUGÜN NOKTA KOYACAK

Amatör Süper Lig temsilcilerimizden Sultan Orhanspor’da tarihi gün. Turuncu mavili kulübün kurucu başkanı İrfan Ayar, 19 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini bugün resmen devredecek.  Saat 19.00’da yapılacak olan kongrede Ayar, başkanlık görevini Murat Nuri Demirbaş’a teslim edecek. Bölgemizin güzide kulüplerinden Sultan Orhanspor’da bir devir sona eriyor. 19 yıl önce Çotanakspor ismiyle kurulan, ardından isim değişikliğine giderek Sultan Orhanspor ismiyle Gebze’yi temsil eden Sultan Orhanspor’da, kulübün kurucu başkanı İrfan Ayar 19 yıllık başkanlık görevine bugün veda edecek.  Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Gebze İlçe Başkan adayı olarak açıklanan İrfan Ayar, bugün gerçekleştirilecek olan Sultan Orhanspor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlık görevine resmen devredecek. TEK ADAY DEMİRBAŞ Kurumsal ve şeffaf yönetim anlayışıyla bir çok kulübü örnek olan Sultan Orhanspor’un bugünlere gelmesinde önemli emekleri olan Başkan İrfan Ayar, bugün yapılacak olan kongrede aday olmayacak. Sultan Orhanspor’da başkanlığın el değiştireceği kongreye mevcut kulüp yöneticisi olan Murat Nuri Demirbaş’ın tek aday olarak gireceği öğrenildi. Sultan Orhanspor Kulübü tesislerinde yapılacak olan kongre saat 19.00’da başlayacak.
İRFAN AYAR 19 YILLIK BAŞKANLIK GÖREVİNE BUGÜN NOKTA KOYACAK

Amatör Süper Lig temsilcilerimizden Sultan Orhanspor’da tarihi gün. Turuncu mavili kulübün kurucu başkanı İrfan Ayar, 19 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini bugün resmen devredecek.  Saat 19.00’da yapılacak olan kongrede Ayar, başkanlık görevini Murat Nuri Demirbaş’a teslim edecek.

Bölgemizin güzide kulüplerinden Sultan Orhanspor’da bir devir sona eriyor. 19 yıl önce Çotanakspor ismiyle kurulan, ardından isim değişikliğine giderek Sultan Orhanspor ismiyle Gebze’yi temsil eden Sultan Orhanspor’da, kulübün kurucu başkanı İrfan Ayar 19 yıllık başkanlık görevine bugün veda edecek.  Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Gebze İlçe Başkan adayı olarak açıklanan İrfan Ayar, bugün gerçekleştirilecek olan Sultan Orhanspor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlık görevine resmen devredecek.

TEK ADAY DEMİRBAŞ

Kurumsal ve şeffaf yönetim anlayışıyla bir çok kulübü örnek olan Sultan Orhanspor’un bugünlere gelmesinde önemli emekleri olan Başkan İrfan Ayar, bugün yapılacak olan kongrede aday olmayacak. Sultan Orhanspor’da başkanlığın el değiştireceği kongreye mevcut kulüp yöneticisi olan Murat Nuri Demirbaş’ın tek aday olarak gireceği öğrenildi. Sultan Orhanspor Kulübü tesislerinde yapılacak olan kongre saat 19.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.