GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bir Elim de Sen Ol!

Gebze 18.11.2019 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bir Elim de Sen Ol!

Gebzeli Merve Baş ‘Bir Elim de Sen Ol’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında Çayırova Sevgi Evlerinde toplu doğum günü organizasyonu gerçekleştirdi. Çayırova Sevgi Evleri’nde düzenlenen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Çayırova S.O.S Döner Sahibi Hüseyin Güngör, KENT-KA Dernek Başkanı Tuğba Şensoy, programın sponsorları, sevgievi yöneticileri, öğretmenleri ve sevgievi sakini çocuklar katıldı. Gebzeli vatandaş Merve Baş ‘Bir Elim de Sen Ol’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında Çayırova Sevgi Evlerinde toplu doğum günü organizasyonu gerçekleştirdi. Pasta kesimi ile başlayan organizasyon, çeşitli yarışmalar ve eğlencelerle devam etti. Çocukların doyasıya eğlendiği eğlencede pamuk şeker ve Osmanlı macunu da ikram edildi.     DOYASIYA EĞLENDİK Programda bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, “Çocuklar sizler bugünün yarını, yarının umudusunuz. Çayırova Sevgi Evlerinde bulunan çocuklarımıza Sosyal Sorumluluk projesi düzenleyen ve bizleri de programa davet eden Merve Baş Hanıma emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bu tür duyarlı vatandaşlarımıza ihtiyacımız var” dedi. Başkanvekili Çakmak’ın ardından konuşan Merve Baş, “Farkındalık yaratmak için düzenlediğimiz programın diğer vatandaşlarımıza da örnek olmasını diliyorum. Bu tarz etkinliklerle çocuklarımız için bir farkındalık yaratmak istedik. Doyasıya eğlendiğimiz bir program oldu. Çocuklarımızla İzmir Marşı’nı da coşkulu bir şekilde söyledik. Buraya gelerek desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekilimiz Yaşar Çakmak’a, sponsorlarımız Ege Organizyon Kurucusu Mustafa Çimen’e ve Çayırova S.O.S Döner Sahibi Hüseyin Güngör’e teşekkür ederim” diye konuştu. Program sonunda çocuklara balon verildi. Balonlara dileklerini yazan çocuklar, balonlarını gökyüzüne bıraktı. Gebzeli Merve Baş, programa katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak’a desteklerinden ötürü plaket takdim etti.    

Gebzeli Merve Baş ‘Bir Elim de Sen Ol’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında Çayırova Sevgi Evlerinde toplu doğum günü organizasyonu gerçekleştirdi.

Çayırova Sevgi Evleri’nde düzenlenen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Çayırova S.O.S Döner Sahibi Hüseyin Güngör, KENT-KA Dernek Başkanı Tuğba Şensoy, programın sponsorları, sevgievi yöneticileri, öğretmenleri ve sevgievi sakini çocuklar katıldı. Gebzeli vatandaş Merve Baş ‘Bir Elim de Sen Ol’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında Çayırova Sevgi Evlerinde toplu doğum günü organizasyonu gerçekleştirdi. Pasta kesimi ile başlayan organizasyon, çeşitli yarışmalar ve eğlencelerle devam etti. Çocukların doyasıya eğlendiği eğlencede pamuk şeker ve Osmanlı macunu da ikram edildi.

 

 

DOYASIYA EĞLENDİK

Programda bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, “Çocuklar sizler bugünün yarını, yarının umudusunuz. Çayırova Sevgi Evlerinde bulunan çocuklarımıza Sosyal Sorumluluk projesi düzenleyen ve bizleri de programa davet eden Merve Baş Hanıma emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bu tür duyarlı vatandaşlarımıza ihtiyacımız var” dedi. Başkanvekili Çakmak’ın ardından konuşan Merve Baş, “Farkındalık yaratmak için düzenlediğimiz programın diğer vatandaşlarımıza da örnek olmasını diliyorum. Bu tarz etkinliklerle çocuklarımız için bir farkındalık yaratmak istedik. Doyasıya eğlendiğimiz bir program oldu. Çocuklarımızla İzmir Marşı’nı da coşkulu bir şekilde söyledik. Buraya gelerek desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekilimiz Yaşar Çakmak’a, sponsorlarımız Ege Organizyon Kurucusu Mustafa Çimen’e ve Çayırova S.O.S Döner Sahibi Hüseyin Güngör’e teşekkür ederim” diye konuştu. Program sonunda çocuklara balon verildi. Balonlara dileklerini yazan çocuklar, balonlarını gökyüzüne bıraktı. Gebzeli Merve Baş, programa katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak’a desteklerinden ötürü plaket takdim etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.