19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Bir görevim daha olsa severek yaparım!”

Çayırova 22.10.2019 - 18:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Bir görevim daha olsa severek yaparım!”

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Fidan ve yönetimi gazetemize ziyarette bulundu. Aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Fidan, “Bir görev daha verilirse severek yine yaparım” dedi. Geçtiğimiz ay AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Burak Fidan 9 mahallede teşkilatlanma çalışmalarına başladıklarını dile getirerek AK Lise grubunu da kurmaya hazırlandıklarını söyledi. Çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Fidan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Büyüklerimizin tayinleri sonucunda göreve geldik. Bu süreci Çayırova gençliği için çalışarak geçireceğiz. Haziran’da gerçekleşecek olan ilçe gençlik kolları kongremize kadar görevimizin başındayız. HER GÖREVİ YAPARIM Görev verilince sorumluluk artıyor. Tecrübelerimizle gençlerimize ışık tutmaya çalışacağız. Görevimi severek icra ediyorum. Bir görev daha verilirse severek yine yaparım. Biz milletimize çalışıyoruz. Bizim için bir görev uygun görülmüşse hangisi olduğu önem arz etmiyor, seve seve zamanımı ayırırım. Ben başkanlıkta yarışmadım. Aday olan arkadaşlarımız birbirinden değerli. Hata yapmış olabilirler. Ağızlarından yanlış kelimeler çıkmış olabilirler. Onlar da partimizin mensubu. Hepsi ile görüşüyoruz. Evet, hatalar yapılabilir bunları aile içinde halledebiliriz. SÜRPRİZ PROJELERİMİZ VAR Projeler anlamında çok güzel gençlik projelerimiz var ama hepsi sürpriz. Nokta atışı yapacağımız, milli duygulara dokunacağımız projeler var. Artık okuyan, sorgulayan ve araştıran bir gençlik var. Bu gençler için çalışacağız. Ana kademe ilçe başkanımızla, belediye başkanımızla, il başkanımızla, büyükşehir belediye başkanımızla koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Bizim için sorun teşkil edecek bir durum yok. En büyük sorun zaten iletişimsizliktir. İletişimimiz iyi olduğu takdirde çözülemeyecek bir sorun yoktur.”

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Fidan ve yönetimi gazetemize ziyarette bulundu. Aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Fidan, “Bir görev daha verilirse severek yine yaparım” dedi.

Geçtiğimiz ay AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Burak Fidan 9 mahallede teşkilatlanma çalışmalarına başladıklarını dile getirerek AK Lise grubunu da kurmaya hazırlandıklarını söyledi. Çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Fidan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Büyüklerimizin tayinleri sonucunda göreve geldik. Bu süreci Çayırova gençliği için çalışarak geçireceğiz. Haziran’da gerçekleşecek olan ilçe gençlik kolları kongremize kadar görevimizin başındayız.

HER GÖREVİ YAPARIM

Görev verilince sorumluluk artıyor. Tecrübelerimizle gençlerimize ışık tutmaya çalışacağız. Görevimi severek icra ediyorum. Bir görev daha verilirse severek yine yaparım. Biz milletimize çalışıyoruz. Bizim için bir görev uygun görülmüşse hangisi olduğu önem arz etmiyor, seve seve zamanımı ayırırım. Ben başkanlıkta yarışmadım. Aday olan arkadaşlarımız birbirinden değerli. Hata yapmış olabilirler. Ağızlarından yanlış kelimeler çıkmış olabilirler. Onlar da partimizin mensubu. Hepsi ile görüşüyoruz. Evet, hatalar yapılabilir bunları aile içinde halledebiliriz.

SÜRPRİZ PROJELERİMİZ VAR

Projeler anlamında çok güzel gençlik projelerimiz var ama hepsi sürpriz. Nokta atışı yapacağımız, milli duygulara dokunacağımız projeler var. Artık okuyan, sorgulayan ve araştıran bir gençlik var. Bu gençler için çalışacağız. Ana kademe ilçe başkanımızla, belediye başkanımızla, il başkanımızla, büyükşehir belediye başkanımızla koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Bizim için sorun teşkil edecek bir durum yok. En büyük sorun zaten iletişimsizliktir. İletişimimiz iyi olduğu takdirde çözülemeyecek bir sorun yoktur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.