Bir Haftada ikinci Kez YANDI!

Gebze 05.06.2017 - 00:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bir Haftada ikinci Kez YANDI!

Gebze de kozmetik ürünleri üreten fabrikada çıkan yangın paniğe neden oldu.

Son bir haftada ikinci kez çıkan fabrika yangınında 2 kişi dumandan etkilendi. Edinilen bilgiye göre yangın,  Gebze  Pelitli Mahallesinde bulunan kozmetik ürünleri üreten bir fabrikada meydana geldi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle fabrikada yangın çıktı. Yangın nedeniyle çıkan dumanlar gökyüzünü siyaha boyarken dumanlar birçok yerden göründü. Yangının çıktığını gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine fabrikanın bulunduğu yere çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede fabrikaya ulaşan ekipler, yangına müdahale ederken, sağlık ekipleri ise özel kıyafet giyinerek dumandan etkilenen iki kişiye olay yerinde müdahale etti. Yangın itfaiyenin hızlı müdahalesi sonucu büyümeden söndürülürken, maddi hasar meydana geldi. Öte yandan, aynı fabrikada 26 Mayıs 2017 tarihinde de yangın çıkmış, çıkan yangın büyümeden söndürülmüştü. Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Gebze de kozmetik ürünleri üreten fabrikada çıkan yangın paniğe neden oldu.

Son bir haftada ikinci kez çıkan fabrika yangınında 2 kişi dumandan etkilendi. Edinilen bilgiye göre yangın,  Gebze  Pelitli Mahallesinde bulunan kozmetik ürünleri üreten bir fabrikada meydana geldi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle fabrikada yangın çıktı. Yangın nedeniyle çıkan dumanlar gökyüzünü siyaha boyarken dumanlar birçok yerden göründü. Yangının çıktığını gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine fabrikanın bulunduğu yere çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede fabrikaya ulaşan ekipler, yangına müdahale ederken, sağlık ekipleri ise özel kıyafet giyinerek dumandan etkilenen iki kişiye olay yerinde müdahale etti. Yangın itfaiyenin hızlı müdahalesi sonucu büyümeden söndürülürken, maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan, aynı fabrikada 26 Mayıs 2017 tarihinde de yangın çıkmış, çıkan yangın büyümeden söndürülmüştü. Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.