19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bir ilimizde daha deprem

10.02.2017 - 16:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bir ilimizde daha deprem

Kandilli Deprem Araştırma Merkezi'ne göre saat 15:27'de, Ağrı Eleşkirt Köyü'nde 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem can ve mal kaybı yol açmadı.

Çanakkale'nin ardından Ağrı'nın  Eleşkirt ilçesine bağlı  Çatalpınar Köyü'nde, Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İLK BELİRLEMEYE GÖRE CAN VE MAL KAYBI YOK Boğaziçi Üniversitesi  Kandilli Rasathanesi ve  Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, merkez üssü olan  Eleşkirt'e 16 kilometre uzaklıktaki  Çatalpınar köyünde, bugün saat 15.27'de deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde olan 4.5 büyüklüğündeki deprem, bölge halkını korkuttu. İlk belirlemelere göre, deprem can ve mal kaybına yol açmadı.
Kandilli Deprem Araştırma Merkezi'ne göre saat 15:27'de, Ağrı Eleşkirt Köyü'nde 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem can ve mal kaybı yol açmadı.

Çanakkale'nin ardından Ağrı'nın  Eleşkirt ilçesine bağlı  Çatalpınar Köyü'nde, Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İLK BELİRLEMEYE GÖRE CAN VE MAL KAYBI YOK

Boğaziçi Üniversitesi  Kandilli Rasathanesi ve  Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, merkez üssü olan  Eleşkirt'e 16 kilometre uzaklıktaki  Çatalpınar köyünde, bugün saat 15.27'de deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde olan 4.5 büyüklüğündeki deprem, bölge halkını korkuttu. İlk belirlemelere göre, deprem can ve mal kaybına yol açmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.