19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bir İlk

Darıca 26.01.2019 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bir İlk

Yerel Seçim sürecinin yaşandığı bu dönemde Kars Ardahan ve Iğdırlı Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) düzenlediği aylık kahvaltılı toplantılarına ilk defa iktidar ve muhalefet partilerin belediye başkan adayları aynı anda geldi. İki adayda aynı platformda seçim propagandalarını yaptı.

KAISİAD tarafından her ay düzenli olarak organize edilen kahvaltı programlarının sonuncusu Köprübaşı Restaurant'ta gerçekleşti. Derneğin bu ay düzenlenen toplantısına Ak Parti Darıca Belediye Başkan Aday Muzaffer Bıyık ve CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk birlikte geldi. Bir arada kahvaltı yapan iki aday daha sonra dernek başkanı Meşaik Karakuş tarafından kendilerine mikrofon uzatmasının ardından kendilerini ifade eden birer selamlama konuşmaları gerçekleştirdiler. Yerel seçim sürecinde yarışan iki aday dostane ilişkiler çerçevesinde yaptığı konuşmalarda birbirlerine karşı yapıcı ifadeler içeren cümleler kullandı. CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk konuşmasında, "Darıca'da doğmuş büyümüş, eğitimini tamamlamış aynı zamanda hemşeriniz olan bir kardeşinizim. Yerel seçimlerde Darıca'yı bugünkü bulunduğu durumdan daha iyi bir duruma taşımak amacıyla belediye başkanlığına aday oldum. Burada siyasi içerikli bir konuşma yapma niyetinde değilim. Ancak bölgesinde lider duruma gelmiş, daha iyi yönetilen, gelişimini tamamlamış, değişim gereksinimi içinde bir Darıca'yı yönetmek adına adayım. Sosyal, kültürel, sportif, eğitim alanlarda Darıca'nın hakettiği noktaya taşınması en öncelikli hedefimdir. " dedi. Törk'ün ardından mikrofonu alan Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık'ta, " Bende Darıca'da doğdum. Emek Mahallesi'nde gıda üzerine bir esnafım. Belki sanayici değilim ama ticaret adına çalışmalar yapan bir firmanın sahibiyim. Siyasetyin amacında öncelikli olarak hizmet anlayışı vardır. Yakup Törk arkadaşımın dediği gibi hepimizin amacı yaşadığımız kentleri bulunduğu durumdan daha iyi bir noktaya taşımak bizlerin amacıdır. Derneğinizin kurucu yönetim kurulu üyeliğini yapan benim de yol arkadaşım olan Ufuk Acay şu anda Darıvca Ak Parti İlçe Başkanımızdır. Bu vesile ile kendisine de hayırlı olsun temennilerimi sunmak isterim. Bugün sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum."dedi. Toplantının sonunda dernek tarafından düzenlenen kahvaltı programına Dilovası Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir'de katılım gösterdi. Haber: Adnan Ayvaz
Yerel Seçim sürecinin yaşandığı bu dönemde Kars Ardahan ve Iğdırlı Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) düzenlediği aylık kahvaltılı toplantılarına ilk defa iktidar ve muhalefet partilerin belediye başkan adayları aynı anda geldi. İki adayda aynı platformda seçim propagandalarını yaptı.

KAISİAD tarafından her ay düzenli olarak organize edilen kahvaltı programlarının sonuncusu Köprübaşı Restaurant'ta gerçekleşti. Derneğin bu ay düzenlenen toplantısına Ak Parti Darıca Belediye Başkan Aday Muzaffer Bıyık ve CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk birlikte geldi. Bir arada kahvaltı yapan iki aday daha sonra dernek başkanı Meşaik Karakuş tarafından kendilerine mikrofon uzatmasının ardından kendilerini ifade eden birer selamlama konuşmaları gerçekleştirdiler. Yerel seçim sürecinde yarışan iki aday dostane ilişkiler çerçevesinde yaptığı konuşmalarda birbirlerine karşı yapıcı ifadeler içeren cümleler kullandı. CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk konuşmasında, "Darıca'da doğmuş büyümüş, eğitimini tamamlamış aynı zamanda hemşeriniz olan bir kardeşinizim. Yerel seçimlerde Darıca'yı bugünkü bulunduğu durumdan daha iyi bir duruma taşımak amacıyla belediye başkanlığına aday oldum. Burada siyasi içerikli bir konuşma yapma niyetinde değilim. Ancak bölgesinde lider duruma gelmiş, daha iyi yönetilen, gelişimini tamamlamış, değişim gereksinimi içinde bir Darıca'yı yönetmek adına adayım. Sosyal, kültürel, sportif, eğitim alanlarda Darıca'nın hakettiği noktaya taşınması en öncelikli hedefimdir. " dedi. Törk'ün ardından mikrofonu alan Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık'ta, " Bende Darıca'da doğdum. Emek Mahallesi'nde gıda üzerine bir esnafım. Belki sanayici değilim ama ticaret adına çalışmalar yapan bir firmanın sahibiyim. Siyasetyin amacında öncelikli olarak hizmet anlayışı vardır. Yakup Törk arkadaşımın dediği gibi hepimizin amacı yaşadığımız kentleri bulunduğu durumdan daha iyi bir noktaya taşımak bizlerin amacıdır. Derneğinizin kurucu yönetim kurulu üyeliğini yapan benim de yol arkadaşım olan Ufuk Acay şu anda Darıvca Ak Parti İlçe Başkanımızdır. Bu vesile ile kendisine de hayırlı olsun temennilerimi sunmak isterim. Bugün sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum."dedi. Toplantının sonunda dernek tarafından düzenlenen kahvaltı programına Dilovası Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir'de katılım gösterdi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.