Bir İşçi Hayatını Kaybetti

24.06.2015 - 15:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bir İşçi Hayatını Kaybetti

Bir bankanın plaza inşaatında asansör teknisyeni olarak çalışan Emrah Kundur, asansör kabinin hareket etmesi nedeniyle, kabinle tavan arasında sıkışarak hayatını kaybetti.

Kaza, Kağıthane'de bulunan bir plaza inşaatında meydana geldi. Eksi 1 ile eksi 6 arasında çalışan asansöre bakım yapmak için asansör kabininin üzerine çıkan Emrah Kundur, asansörün bilinmeyen bir nedenle hareket etmesi sonucu asansör ile tavan arasına sıkıştı. Teknisyenin birlikte çalıştığı iş arkadaşı bağırarak çevredekilerden yardım istedi. Olay yerine diğer çalışanlar ve itfaiyenin kurtarma ekibi geldi. Bulunduğu yerden çıkarılan Emrah Kundur’un hayatını kaybettiği anlaşıldı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı keşiften sonra Ömer Kundur’un cenazesi plaza inşaatından çıkarılarak, Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Bir bankanın plaza inşaatında asansör teknisyeni olarak çalışan Emrah Kundur, asansör kabinin hareket etmesi nedeniyle, kabinle tavan arasında sıkışarak hayatını kaybetti.

Kaza, Kağıthane'de bulunan bir plaza inşaatında meydana geldi. Eksi 1 ile eksi 6 arasında çalışan asansöre bakım yapmak için asansör kabininin üzerine çıkan Emrah Kundur, asansörün bilinmeyen bir nedenle hareket etmesi sonucu asansör ile tavan arasına sıkıştı.

Teknisyenin birlikte çalıştığı iş arkadaşı bağırarak çevredekilerden yardım istedi. Olay yerine diğer çalışanlar ve itfaiyenin kurtarma ekibi geldi. Bulunduğu yerden çıkarılan Emrah Kundur’un hayatını kaybettiği anlaşıldı.

İstanbul Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı keşiften sonra Ömer Kundur’un cenazesi plaza inşaatından çıkarılarak, Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.