‘’Bir kaç futbolcumu tanıyamadım’’

Spor 19.03.2016 - 18:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’Bir kaç futbolcumu tanıyamadım’’

‘’Bir kaç futbolcumu tanıyamadım’’

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Çine Madranspor karşısında kaybedilen 2 puanı ‘Coşku eksikliğine’ bağladı. Bir kaç futbolcusunun kendisini çok şaşırttığını kaydeden Silin, ‘’Bugün takımımı gerçekten tanıyamadım. Galibiyeti alacak coşkuyu maalesef saha içinde göremedik. Kendilerine çeki düzen vermeyenler ya yedek kulübesinde oturur, ya da tribünde''diyerek futbolcularına gözdağı verdi. ''BATMAN'DA TELAFİ EDECEĞİZ'' Erken gol bulamamanın sıkıntılarını yaşadıklarını söyleyen deneyimli teknik adam, ''İlk yarım saat bir gol bulsak, maçı farklı da kazanabilirdik. Fakat gol geciktikçe hem biz strese girdik hem de rakibin direnci arttı. Karşılaşmanın son bölümünde maçı da kaybedebilirdik. Bugünkü 0-0’lık sonucu gelecek hafta Batman deplasmanında telafi edeceğiz’’dedi. ‘’BU SONUÇ BİR İŞ KAZASI’’ Çine Madranspor maçından hem teknik ekip hem de futbolcularının ders çıkarması gerektiğini vurgulayan Ramazan Hoca, ‘’Bugün belediye başkanımıza, kulüp başkanımıza ve taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek istiyorduk ama olmadı. Bu sonucu bir iş kazası olarak nitelendiriyoruz.  2 puan kaybı bizim hedeflerimizi kesinlikle sekteye uğratmaz. Üzerine basa basa söylüyorum: Biz Play-Off oynayacağız’’ dedi.
‘’Bir kaç futbolcumu tanıyamadım’’

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Çine Madranspor karşısında kaybedilen 2 puanı ‘Coşku eksikliğine’ bağladı. Bir kaç futbolcusunun kendisini çok şaşırttığını kaydeden Silin, ‘’Bugün takımımı gerçekten tanıyamadım. Galibiyeti alacak coşkuyu maalesef saha içinde göremedik. Kendilerine çeki düzen vermeyenler ya yedek kulübesinde oturur, ya da tribünde''diyerek futbolcularına gözdağı verdi.

''BATMAN'DA TELAFİ EDECEĞİZ''

Erken gol bulamamanın sıkıntılarını yaşadıklarını söyleyen deneyimli teknik adam, ''İlk yarım saat bir gol bulsak, maçı farklı da kazanabilirdik. Fakat gol geciktikçe hem biz strese girdik hem de rakibin direnci arttı. Karşılaşmanın son bölümünde maçı da kaybedebilirdik. Bugünkü 0-0’lık sonucu gelecek hafta Batman deplasmanında telafi edeceğiz’’dedi.

‘’BU SONUÇ BİR İŞ KAZASI’’

Çine Madranspor maçından hem teknik ekip hem de futbolcularının ders çıkarması gerektiğini vurgulayan Ramazan Hoca, ‘’Bugün belediye başkanımıza, kulüp başkanımıza ve taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek istiyorduk ama olmadı. Bu sonucu bir iş kazası olarak nitelendiriyoruz.  2 puan kaybı bizim hedeflerimizi kesinlikle sekteye uğratmaz. Üzerine basa basa söylüyorum: Biz Play-Off oynayacağız’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.