Bir kulüpten daha fazlası

Gebze 07.07.2017 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bir kulüpten daha fazlası

Gebze’nin önde gelen kulüplerinden Gebze Chopper Motor Kulübü, bilinçli motosiklet kullanımının kitleler arasında geliştirilip yaygınlaştırmayı hedefleyerek örnek bir tutum sergiliyor.

Motosiklet tutkunlarını aynı çatı altında toplamayı hedefleyen Gebze Chopper Motor Kulübü, başta bilinçli motosiklet kullanımının kitleler arasında geliştirilip yaygınlaştırılması, eğitimli ve örnek binicilerin arttırılması, motosiklet kullanıcıları arasında bilgi ve kültür paylaşımının arttırılması ve sosyal yardımlaşmanın geliştirilmesi amacı ile örnek bir kulüpçülük anlayışını gözler önüne seriyor. 2015 yılından bu yana Gebze’de faaliyet gösteren Gebze Chopper Motor Kulübü, üyeleriyle birlikte her Çarşamba günü bir araya gelerek güzel bir birliktelik sağlıyor. ‘’KURALLARA UYGUN OLARAK KULLANMAK ANA HEDEFİMİZ’’ Gebze Chopper Motor Kulübü Ceyhun Aksoy gazetemize yaptığı açıklamada, ‘’Gebze’de motosiklet kültürünü yaygınlaştırarak, birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde adımlar atmaya çalışıyoruz. Motosikleti Gebze’ye sevdirerek yaygınlaştırmak istiyoruz. Motosikletin kurallara uygun olarak kullanılmasını sağlamak bizim ana hedeflerimiz arasında bulunmaktadır. Kulübümüzün kurulmasıyla birlikteliğimizde eğitimli ve çevresine saygılı motosikletçiler yetiştirmek istiyoruz. Kurallara uyan motosikletçiler olarak, yasaların ön gördüğü şekilde motor kullanmak bizim en önemli şartımız. Motosiklet kullanmak bir tutku ve bir kültürdür, bu kültürü en iyi şekilde Gebze’de sürdüreceğimize inanıyorum" dedi.  
Gebze’nin önde gelen kulüplerinden Gebze Chopper Motor Kulübü, bilinçli motosiklet kullanımının kitleler arasında geliştirilip yaygınlaştırmayı hedefleyerek örnek bir tutum sergiliyor.

Motosiklet tutkunlarını aynı çatı altında toplamayı hedefleyen Gebze Chopper Motor Kulübü, başta bilinçli motosiklet kullanımının kitleler arasında geliştirilip yaygınlaştırılması, eğitimli ve örnek binicilerin arttırılması, motosiklet kullanıcıları arasında bilgi ve kültür paylaşımının arttırılması ve sosyal yardımlaşmanın geliştirilmesi amacı ile örnek bir kulüpçülük anlayışını gözler önüne seriyor. 2015 yılından bu yana Gebze’de faaliyet gösteren Gebze Chopper Motor Kulübü, üyeleriyle birlikte her Çarşamba günü bir araya gelerek güzel bir birliktelik sağlıyor.

‘’KURALLARA UYGUN OLARAK KULLANMAK ANA HEDEFİMİZ’’

Gebze Chopper Motor Kulübü Ceyhun Aksoy gazetemize yaptığı açıklamada, ‘’Gebze’de motosiklet kültürünü yaygınlaştırarak, birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde adımlar atmaya çalışıyoruz. Motosikleti Gebze’ye sevdirerek yaygınlaştırmak istiyoruz. Motosikletin kurallara uygun olarak kullanılmasını sağlamak bizim ana hedeflerimiz arasında bulunmaktadır. Kulübümüzün kurulmasıyla birlikteliğimizde eğitimli ve çevresine saygılı motosikletçiler yetiştirmek istiyoruz. Kurallara uyan motosikletçiler olarak, yasaların ön gördüğü şekilde motor kullanmak bizim en önemli şartımız. Motosiklet kullanmak bir tutku ve bir kültürdür, bu kültürü en iyi şekilde Gebze’de sürdüreceğimize inanıyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.