“BİR NEFESTE CAZDAN HİCAZA”

Gebze 26.07.2018 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“BİR NEFESTE CAZDAN HİCAZA”

Gebze Center’da etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

Gebze Center’da etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Bugüne kadar pek çok ünlü sanatçıyı ziyaretçileriyle buluşturan Gebze Center, şimdi de "Bir Nefeste Cazdan Hicaza” müzik dinletisi ile Gebzelilerin karşına çıkmaya hazırlanıyor. Her tarzdan müziğin yer alacağı "Bir Nefeste Cazdan Hicaza” müzik dinletisi 28 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00’de Gebzelilerle buluşacak.  GEBZE CENTER’DAN MÜZİK DİNLETİSİ  Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, açıldığı günden bu yana Gebzeliler’i dünyaca ünlü pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra kültür-sanat etkinlikleriyle de misafirlerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı sunuyor. Bugüne kadar pek çok sanatçıyı ziyaretçileriyle buluşturan Gebze Center, kentin kültür-sanat yaşamına da renk katmaya devam ediyor. Gebze Center, bu kez "Bir Nefeste Cazdan Hicaza” müzik dinletisini Gebzelilerle buluşturuyor. Gebze Center, her tarzdan müziğin başarıyla seslendirileceği bu günde tüm müzikseverleri 28 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00’de Gebze Center Müzik Bahçesi’ne bekliyor.
Gebze Center’da etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

Gebze Center’da etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Bugüne kadar pek çok ünlü sanatçıyı ziyaretçileriyle buluşturan Gebze Center, şimdi de "Bir Nefeste Cazdan Hicaza” müzik dinletisi ile Gebzelilerin karşına çıkmaya hazırlanıyor. Her tarzdan müziğin yer alacağı "Bir Nefeste Cazdan Hicaza” müzik dinletisi 28 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00’de Gebzelilerle buluşacak. 

GEBZE CENTER’DAN MÜZİK DİNLETİSİ 

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, açıldığı günden bu yana Gebzeliler’i dünyaca ünlü pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra kültür-sanat etkinlikleriyle de misafirlerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı sunuyor. Bugüne kadar pek çok sanatçıyı ziyaretçileriyle buluşturan Gebze Center, kentin kültür-sanat yaşamına da renk katmaya devam ediyor. Gebze Center, bu kez "Bir Nefeste Cazdan Hicaza” müzik dinletisini Gebzelilerle buluşturuyor. Gebze Center, her tarzdan müziğin başarıyla seslendirileceği bu günde tüm müzikseverleri 28 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00’de Gebze Center Müzik Bahçesi’ne bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.