Bir skandal da İsveç'ten geldi!

12.03.2017 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bir skandal da İsveç'ten geldi!

İsveç'te salon krizi çözüldü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker’in İsveç’te bugün yapacağı toplantı için kiralanan salonun sözleşmesinin iptal edildiği ancak daha sonra yaşanan krizin çözüldüğü bildirildi. Almanya ve Hollanda’nın Türk Bakanların toplantılarına yönelik engelleme girişimlerinin ardından bir hamle de İsveç’ten geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker’in başkent Stockholm’de bugün yapacağı toplantı için kiralanan salonun sözleşmesinin iptal edildiği ifade edildi. Ancak daha sonra yapılan açıklamada, problemin çözüldüğü bildirildi. Eker, öğleden sonra İsveç’te yaşayan Türk vatandaşlarıyla bir araya gelecek. KAYNAK: STAR GAZETESİ

İsveç'te salon krizi çözüldü
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker’in İsveç’te bugün yapacağı toplantı için kiralanan salonun sözleşmesinin iptal edildiği ancak daha sonra yaşanan krizin çözüldüğü bildirildi.
Almanya ve Hollanda’nın Türk Bakanların toplantılarına yönelik engelleme girişimlerinin ardından bir hamle de İsveç’ten geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker’in başkent Stockholm’de bugün yapacağı toplantı için kiralanan salonun sözleşmesinin iptal edildiği ifade edildi. Ancak daha sonra yapılan açıklamada, problemin çözüldüğü bildirildi. Eker, öğleden sonra İsveç’te yaşayan Türk vatandaşlarıyla bir araya gelecek.

KAYNAK: STAR GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.