Bir sonrakine ceza kesilecek!

Gebze 27.07.2020 - 21:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bir sonrakine ceza kesilecek!

GEBZELİLER DİKKAT

Gebze Belediyesi kaldırım işgali yapan, hatalı park eden araç sürücülerini sosyal medya hesabından esprili bir dille uyardı. Yeni formüller üreterek kentin trafik düğümünü kökten çözmek için adımlar atan Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yaya trafiğine engel olan unsurlar için çalışmalarını hızlandırdı. Öyle ki Başkan Büyükgöz’ün talimatı ile Gebze belediyesi sosyal medya hesaplarından kaldırım işgali yapan, hatalı park eden araç sürücüleri uyarılıyor. Gebze Belediyesi sosyal medya hesabından çöp konteynırı önüne park edilen araç, “Konteynır önüne konulmasın araçlar, bozulmasın aralar” sözleri ile uyarıldı. PARA CEZASI KESİLECEK Yakın zamanda verilen talimatla, Zabıta ekiplerinin denetime çıkacağı da bildirildi. İlçe genelinde kaldırım işgali yapan, hatalı park yapan araçlar teker teker tespit edilerek cezai işlem uygulanacak. Ekipler, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu Gereği kaldırım üstüne ya da hatalı park eden araçlara 395 TL para cezası uygulanacak. Duyurulan bildiride ayrıca sürücülerin yaya haklarına saygılı olmaları konusunda bilgilendirme yapıldı.
GEBZELİLER DİKKAT

Gebze Belediyesi kaldırım işgali yapan, hatalı park eden araç sürücülerini sosyal medya hesabından esprili bir dille uyardı.

Yeni formüller üreterek kentin trafik düğümünü kökten çözmek için adımlar atan Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yaya trafiğine engel olan unsurlar için çalışmalarını hızlandırdı. Öyle ki Başkan Büyükgöz’ün talimatı ile Gebze belediyesi sosyal medya hesaplarından kaldırım işgali yapan, hatalı park eden araç sürücüleri uyarılıyor. Gebze Belediyesi sosyal medya hesabından çöp konteynırı önüne park edilen araç, “Konteynır önüne konulmasın araçlar, bozulmasın aralar” sözleri ile uyarıldı.

PARA CEZASI KESİLECEK

Yakın zamanda verilen talimatla, Zabıta ekiplerinin denetime çıkacağı da bildirildi. İlçe genelinde kaldırım işgali yapan, hatalı park yapan araçlar teker teker tespit edilerek cezai işlem uygulanacak. Ekipler, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu Gereği kaldırım üstüne ya da hatalı park eden araçlara 395 TL para cezası uygulanacak. Duyurulan bildiride ayrıca sürücülerin yaya haklarına saygılı olmaları konusunda bilgilendirme yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.