BİR UMUT SEVİNDİRDİ!

Darıca 14.07.2017 - 19:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BİR UMUT SEVİNDİRDİ!

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü münasebetiyle Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve Darıca Kaymakamlığı’nın ortaklaşa düzenlemiş olduğu iki engelli vatandaşın hayali daha gerçekleşti. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve Darıca Kaymakamlığı, İstanbul Derin Dere A.Ş. Otomatik Sanayi’nin de katkılarıyla iki engelli vatandaşa akülü araç hediye etti.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve Darıca Kaymakamlığı, İstanbul Derin Dere A.Ş. Otomatik Sanayi’nin de katkılarıyla iki engelli vatandaşa akülü araç hediye etti. Programa Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Doğan, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Hasan Tabak, Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve Profesör Dr. Bahattin Türetken katıldı. ARIKAN: HAYIRSEVERLERİMİZLE DAHA DA GÜÇLÜYÜZ Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan program da yaptığı konuşma da,  "Bugün burada şehitlerimizin anısına biz Bir Umut Derneği olarak iki tane akülü araba bağışlayalım dedik. İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin mutluluğuna sizlerin de şahit olmasını istedik. Ben hem Darıca Kaymakamımız Ömer Bey’e hem de İstanbul Derin Dere A.Ş. Otomatik Sanayi aynı zamanda Derin Dere Hastanelerinin sahibi olan Hayırseverimiz Özkan Bey'e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi. KARAMAN: ONLARIN DUALARI BİZE YETER Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise, "Gerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gerekse engelli vatandaşlarımıza kaymakamlığımız olarak daha çok yardım da bulunacağız. Bu kardeşlerimizin akülü araca ihtiyacı vardı. Biz de Hayırsever kardeşimiz Özkan Bey ve Dernek Başkanı Melek Hanım ile birlikte 15 Temmuz Haftası vesilesiyle de kendilerine ulaştırdık. Allah hayırlı uğurlu etsin. Onların dualarını almak, bu araca binerek mutlu olduklarını görmek bize yetiyor.” Dedi. 15 Temmuz haftası vesilesiyle etkinliklerin devam edeceğini söyleyen Kaymakam Karaman, “bu hafta boyunca etkinliklerimiz devam edecek.” Dedi. TEŞEKKÜR ETTİLER Akülü araçlarına kavuşan Abdülkadir Burtek ve Zeki Tekinasa ise Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan başta olmak üzere, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve de İstanbul Derin Dere A.Ş. Otomatik Sanayi’nin sahibi hayırsever Özkan Bey’e desteklerin ötürü teşekkür ettiler.
15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü münasebetiyle Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve Darıca Kaymakamlığı’nın ortaklaşa düzenlemiş olduğu iki engelli vatandaşın hayali daha gerçekleşti. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve Darıca Kaymakamlığı, İstanbul Derin Dere A.Ş. Otomatik Sanayi’nin de katkılarıyla iki engelli vatandaşa akülü araç hediye etti.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği ve Darıca Kaymakamlığı, İstanbul Derin Dere A.Ş. Otomatik Sanayi’nin de katkılarıyla iki engelli vatandaşa akülü araç hediye etti. Programa Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Doğan, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Hasan Tabak, Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve Profesör Dr. Bahattin Türetken katıldı.

ARIKAN: HAYIRSEVERLERİMİZLE DAHA DA GÜÇLÜYÜZ

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan program da yaptığı konuşma da,  "Bugün burada şehitlerimizin anısına biz Bir Umut Derneği olarak iki tane akülü araba bağışlayalım dedik. İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin mutluluğuna sizlerin de şahit olmasını istedik. Ben hem Darıca Kaymakamımız Ömer Bey’e hem de İstanbul Derin Dere A.Ş. Otomatik Sanayi aynı zamanda Derin Dere Hastanelerinin sahibi olan Hayırseverimiz Özkan Bey'e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

KARAMAN: ONLARIN DUALARI BİZE YETER

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise, "Gerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gerekse engelli vatandaşlarımıza kaymakamlığımız olarak daha çok yardım da bulunacağız. Bu kardeşlerimizin akülü araca ihtiyacı vardı. Biz de Hayırsever kardeşimiz Özkan Bey ve Dernek Başkanı Melek Hanım ile birlikte 15 Temmuz Haftası vesilesiyle de kendilerine ulaştırdık. Allah hayırlı uğurlu etsin. Onların dualarını almak, bu araca binerek mutlu olduklarını görmek bize yetiyor.” Dedi. 15 Temmuz haftası vesilesiyle etkinliklerin devam edeceğini söyleyen Kaymakam Karaman, “bu hafta boyunca etkinliklerimiz devam edecek.” Dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Akülü araçlarına kavuşan Abdülkadir Burtek ve Zeki Tekinasa ise Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan başta olmak üzere, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve de İstanbul Derin Dere A.Ş. Otomatik Sanayi’nin sahibi hayırsever Özkan Bey’e desteklerin ötürü teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.