19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BİR UMUT’TAN KAYSERİ ÇIKARMASI

Kocaeli 25.03.2016 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BİR UMUT’TAN KAYSERİ ÇIKARMASI

Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği Kayseri’ye gidiyor. Bu yıl 6. Düzenlenen 25-26-27 Mart Kayseri Erciyes Engelliler Kar Festivali’ne Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği de katılacak.

KAYSERİYE GİDİYORLAR Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği Kayseri’ye gidiyor. Bu yıl 6. Düzenlenen 25-26-27 Mart Kayseri Erciyes Engelliler Kar Festivali’ne Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği de katılım sağlayacak. Geçtiğimiz sene de bu organizasyona katılım sağlayan Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği bu yıl da davet aldıkları organizasyona gitmek için bugün yola çıkacaklar. BİZLERE DESTEK OLMALARINDAN MEMNUNUZ Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan“Bu yıl 6. Düzenlenen Kayseri Erciyes Engelliler Kar Festivali’ne bizleri davet eden ve bu güzel organizasyonu yapan herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizlerin bu güzellikleri tatmamıza ve engellilerimizin her daim yanında olan ve bu organizasyon için gerekli ihtiyaçlarımızı karşılayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e, Gebze Belediyesi Birim müdürlerine ve Mehmet Ali Okur’a çok teşekkür ederiz.” Dedi. 
Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği Kayseri’ye gidiyor. Bu yıl 6. Düzenlenen 25-26-27 Mart Kayseri Erciyes Engelliler Kar Festivali’ne Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği de katılacak.

KAYSERİYE GİDİYORLAR

Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği Kayseri’ye gidiyor. Bu yıl 6. Düzenlenen 25-26-27 Mart Kayseri Erciyes Engelliler Kar Festivali’ne Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği de katılım sağlayacak. Geçtiğimiz sene de bu organizasyona katılım sağlayan Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği bu yıl da davet aldıkları organizasyona gitmek için bugün yola çıkacaklar.

BİZLERE DESTEK OLMALARINDAN MEMNUNUZ

Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan“Bu yıl 6. Düzenlenen Kayseri Erciyes Engelliler Kar Festivali’ne bizleri davet eden ve bu güzel organizasyonu yapan herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizlerin bu güzellikleri tatmamıza ve engellilerimizin her daim yanında olan ve bu organizasyon için gerekli ihtiyaçlarımızı karşılayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e, Gebze Belediyesi Birim müdürlerine ve Mehmet Ali Okur’a çok teşekkür ederiz.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.