19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Birbirlerine abla kardeş oluyorlar

Siyaset 11.03.2020 - 09:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Birbirlerine abla kardeş oluyorlar

İYİ Parti Gebze ailesinin en fedakâr ve en çalışkan birimi kuşkusuz her zaman kadın kolları olmuştur. İYİ kadınlar, hem seçim zamanlarında hem de diğer günlerde çalışkanlıklarıyla dikkat çekerken her zaman enerji dolu çalışmalara imza atmayı da başarıyorlar. HER ZAMAN ENERJİK VE ÇALIŞKANLAR İYİ Parti Gebze ailesinin en fedakâr ve çalışkan kolu kuşkusuz kadın kolları olarak dikkat çekiyor. Saha içi ce saha dışı çalışmalarda fedakârlıktan kaçınmayan, her zaman üstlerine düşeni fazlasıyla yapan İYİ kadınlar tüm özverileriyle çalışmalara devam ediyorlar. Seda Yalçınkaya Moderen başkanlığında birbirlerine her zaman abla v e kardeş olan her daim parti içi mücadele eden ve sorumluluktan kaçmayan kadınlar son olarak kadınlar günü nedeniyle sahadaydılar. SİZ DE GELİN HEP BERABER İYİ OLALIM Her geçen gün büyüyen İYİ Parti Gebze kadın kolları ailesine katılımlar devam ederken partili kadınlar, Gebzeli tüm kadınları partililerine üye olmaya ve birlikte yol yürümeye davet ediyorlar. İYİ kadınlar, “Genel başkanı kadın olan iyilik hareketinin fertleri olarak bu onurlu yolda, birlikte yürümek ve b ir arada olmak için tüm kadınlarımızı partimize üye olmaya ve bizlerle beraber kenetlenmeye davet ediyoruz. Gelin tüm kadınlar olarak birlikte iyi olalım” yorumunu yapıyorlar.

İYİ Parti Gebze ailesinin en fedakâr ve en çalışkan birimi kuşkusuz her zaman kadın kolları olmuştur. İYİ kadınlar, hem seçim zamanlarında hem de diğer günlerde çalışkanlıklarıyla dikkat çekerken her zaman enerji dolu çalışmalara imza atmayı da başarıyorlar.

HER ZAMAN ENERJİK VE ÇALIŞKANLAR

İYİ Parti Gebze ailesinin en fedakâr ve çalışkan kolu kuşkusuz kadın kolları olarak dikkat çekiyor. Saha içi ce saha dışı çalışmalarda fedakârlıktan kaçınmayan, her zaman üstlerine düşeni fazlasıyla yapan İYİ kadınlar tüm özverileriyle çalışmalara devam ediyorlar. Seda Yalçınkaya Moderen başkanlığında birbirlerine her zaman abla v e kardeş olan her daim parti içi mücadele eden ve sorumluluktan kaçmayan kadınlar son olarak kadınlar günü nedeniyle sahadaydılar.

SİZ DE GELİN HEP BERABER İYİ OLALIM

Her geçen gün büyüyen İYİ Parti Gebze kadın kolları ailesine katılımlar devam ederken partili kadınlar, Gebzeli tüm kadınları partililerine üye olmaya ve birlikte yol yürümeye davet ediyorlar. İYİ kadınlar, “Genel başkanı kadın olan iyilik hareketinin fertleri olarak bu onurlu yolda, birlikte yürümek ve b ir arada olmak için tüm kadınlarımızı partimize üye olmaya ve bizlerle beraber kenetlenmeye davet ediyoruz. Gelin tüm kadınlar olarak birlikte iyi olalım” yorumunu yapıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.