19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Biri lider mi dedi?

Spor 12.12.2017 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Biri lider mi dedi?

Biri lider mi dedi?

Ankara Demirspor, Turgutluspor, Tire 1922 Spor ve son olarak Yeni Orduspor…Darıca deplasmanına lider ve namağlup olarak gelen bu takımlar, hem tahtlarını hem de ünvanlarını kaybeden takımlar olarak kayıtlara geçtiler. Liderleri devirmeyi geleneksel hale getiren Darıca Gençlerbirliği’nin son kurbanı Yeni Orduspor oldu. Daha önce liderlik koltuğunda oturan Ankara Demirspor ve Turgutluspor’un yanı sıra, namağlup ünvanıyla Darıca’ya gelen Tire 1922 Spor’u Darıca’dan eli boş gönderen sarı yeşilliler, tabiri caize kafa takımlarına karşı aslan kesiliyor. Son 7 maçta rakiplerine 1’den fazla gol atamayan Darıca G.B, lider Yeni Orduspor’a 4 gol birden atarak, bu sezon ilk kez 3’den fazla gol atmayı başardı. Zirve yarışındaki rakiplerine karşı ciddi bir ikili averaj avantajı de eline geçiren sarı yeşilliler, taraftarlarını şampiyonluk için heyecanlandırdı.
Biri lider mi dedi?

Ankara Demirspor, Turgutluspor, Tire 1922 Spor ve son olarak Yeni Orduspor…Darıca deplasmanına lider ve namağlup olarak gelen bu takımlar, hem tahtlarını hem de ünvanlarını kaybeden takımlar olarak kayıtlara geçtiler.

Liderleri devirmeyi geleneksel hale getiren Darıca Gençlerbirliği’nin son kurbanı Yeni Orduspor oldu. Daha önce liderlik koltuğunda oturan Ankara Demirspor ve Turgutluspor’un yanı sıra, namağlup ünvanıyla Darıca’ya gelen Tire 1922 Spor’u Darıca’dan eli boş gönderen sarı yeşilliler, tabiri caize kafa takımlarına karşı aslan kesiliyor. Son 7 maçta rakiplerine 1’den fazla gol atamayan Darıca G.B, lider Yeni Orduspor’a 4 gol birden atarak, bu sezon ilk kez 3’den fazla gol atmayı başardı. Zirve yarışındaki rakiplerine karşı ciddi bir ikili averaj avantajı de eline geçiren sarı yeşilliler, taraftarlarını şampiyonluk için heyecanlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.