19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Birleşik Metal Gebze’ye 2.Şube

Gebze 07.02.2020 - 15:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Birleşik Metal Gebze’ye 2.Şube

Birleşik Metal İş Sendikası Gebze’ye 2.Şubesini kurma kararı aldı. Sendikanın Ana tüzüğünün 25 maddesinin b ve c fıkrasına ve ayrıca 28-29 Aralık 2019 tarihinde yapılan 20. Olağan Genel Kurulunda kabul edilen karara dayanan Genel Yönetim Kurulu, 31.01.2020 tarih ve 35 sayılı kararı ile “Hacı Halil Mah. Hükümet Cad. NO:84 Kat 3 d. 3 Gebze-Kocaeli” adresinde 2 No’lu Şubesini kurdu. KONGREYİ KAYBETTİ 2.ŞUBEYE BAŞKAN OLDU 27 Ekim 2019 tarihinde Gebze’de gerçekleşen Olağan Kongrede başkanlık yarışını Selçuk Çiftçi’ye karşı 8 oyla kaybeden eski başkanlardan Necmettin Aydın, yeni kurulan şubeye genel merkez tarafından başkan olarak atandı. Mevcut şube başkanı Selçuk Çiftçi ve 75 delege, Gebze seçimlerinden yaklaşık 2 ay sonra yapılan Birleşik Metal-İş Olağan Genel Kurulunda, genel kurulu toplu bir şekilde terk etmişti. Bu tepkiler sonrası Birleşik Metal-İş Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu, bazı temsilcilerle bir araya gelerek ikinci şubenin kurulması için harekete geçmiş, işçilerden gelen tepkilere rağmen şube kurulması için genel kurulda karar aldırmıştı. Gebze 2 Nolu Şube’de yeni yönetim kurucular kurulu olarak şu isimlerden oluştu. Başkan Necmettin Aydın, Şube Sekreteri Engin Kulu, Şube Mali Sekreteri Kadir Gedik, Şube Örgütlenme Sekreteri Nesim Kolos, Şube Eğitim Sekreteri Bülent Akarsu

Birleşik Metal İş Sendikası Gebze’ye 2.Şubesini kurma kararı aldı. Sendikanın Ana tüzüğünün 25 maddesinin b ve c fıkrasına ve ayrıca 28-29 Aralık 2019 tarihinde yapılan 20. Olağan Genel Kurulunda kabul edilen karara dayanan Genel Yönetim Kurulu, 31.01.2020 tarih ve 35 sayılı kararı ile “Hacı Halil Mah. Hükümet Cad. NO:84 Kat 3 d. 3 Gebze-Kocaeli” adresinde 2 No’lu Şubesini kurdu.

KONGREYİ KAYBETTİ 2.ŞUBEYE BAŞKAN OLDU

27 Ekim 2019 tarihinde Gebze’de gerçekleşen Olağan Kongrede başkanlık yarışını Selçuk Çiftçi’ye karşı 8 oyla kaybeden eski başkanlardan Necmettin Aydın, yeni kurulan şubeye genel merkez tarafından başkan olarak atandı. Mevcut şube başkanı Selçuk Çiftçi ve 75 delege, Gebze seçimlerinden yaklaşık 2 ay sonra yapılan Birleşik Metal-İş Olağan Genel Kurulunda, genel kurulu toplu bir şekilde terk etmişti. Bu tepkiler sonrası Birleşik Metal-İş Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu, bazı temsilcilerle bir araya gelerek ikinci şubenin kurulması için harekete geçmiş, işçilerden gelen tepkilere rağmen şube kurulması için genel kurulda karar aldırmıştı.

Gebze 2 Nolu Şube’de yeni yönetim kurucular kurulu olarak şu isimlerden oluştu. Başkan Necmettin Aydın, Şube Sekreteri Engin Kulu, Şube Mali Sekreteri Kadir Gedik, Şube Örgütlenme Sekreteri Nesim Kolos, Şube Eğitim Sekreteri Bülent Akarsu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.