19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Birlikte çalışmalıyız!

Dilovası 14.02.2016 - 15:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Birlikte çalışmalıyız!

CHP’liler Dilovası’na çıkarma yaptı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, beraberinde CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun ve ilçe yöneticileriyle beraber Dilovası’nın sorunlarını önceki sabah masaya yatırdı. Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’in organizasyonuyla Tahsin Tarhan ve CHP heyeti mahalle muhtarları ile Dilovası’nın sorunlarını masaya yatırdı. Tarhan Dilovası’nın yaşam standartlarının yükselmesi için birlikte çalışmanın önemine değindi. DİLOVASI MASAYA YATIRILDI TBMM’nin şimdiden en çalışkan Vekilleri arasına giren ve sık sık verdiği soru önergeleriyle adeta 24.Dönem Milletvekili Lütfü Türkkan’ı aratmayan Tarhan, Dilovası’nda ki programla ilgili, “ Dilovası İlçemizde vatandaşlarımız doğal yaşamı unuttuklarının altını bir kez daha çizdiler. Daha fazla sanayii istemiyorlar. Çevrenin olumsuz koşullarını tümüyle hisseden ve sosyal alanlarından mahkum bırakılmış yurttaşımız sadece yaşamak istiyor. CHP Dilovası İlçe Başkanımız Kerem Aydemir, Gebze İlçe Başkanımız Recep Dursun ve parti örgütümüz ile birlikte Dilovası'nda mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldik. Muhtarlarımız İlçenin sorunlarını doğrudan dile getirdiler.  Tüm yurttaşlarımızın bireysel yaşam standartını yükseltecek hizmet alabilmesi için, muhtarlarımız ile sürekli iletişim halinde ve beraber çalışacağız. Vatandaşlarımızın tüm özlük haklarını korumak için görevdeyiz.”dedi. 

CHP’liler Dilovası’na çıkarma yaptı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, beraberinde CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun ve ilçe yöneticileriyle beraber Dilovası’nın sorunlarını önceki sabah masaya yatırdı. Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’in organizasyonuyla Tahsin Tarhan ve CHP heyeti mahalle muhtarları ile Dilovası’nın sorunlarını masaya yatırdı. Tarhan Dilovası’nın yaşam standartlarının yükselmesi için birlikte çalışmanın önemine değindi.

DİLOVASI MASAYA YATIRILDI

TBMM’nin şimdiden en çalışkan Vekilleri arasına giren ve sık sık verdiği soru önergeleriyle adeta 24.Dönem Milletvekili Lütfü Türkkan’ı aratmayan Tarhan, Dilovası’nda ki programla ilgili, “ Dilovası İlçemizde vatandaşlarımız doğal yaşamı unuttuklarının altını bir kez daha çizdiler. Daha fazla sanayii istemiyorlar. Çevrenin olumsuz koşullarını tümüyle hisseden ve sosyal alanlarından mahkum bırakılmış yurttaşımız sadece yaşamak istiyor.

CHP Dilovası İlçe Başkanımız Kerem Aydemir, Gebze İlçe Başkanımız Recep Dursun ve parti örgütümüz ile birlikte Dilovası'nda mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldik. Muhtarlarımız İlçenin sorunlarını doğrudan dile getirdiler.  Tüm yurttaşlarımızın bireysel yaşam standartını yükseltecek hizmet alabilmesi için, muhtarlarımız ile sürekli iletişim halinde ve beraber çalışacağız. Vatandaşlarımızın tüm özlük haklarını korumak için görevdeyiz.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.