19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Birlikte kazanacağız!”

Gebze 14.07.2019 - 18:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Birlikte kazanacağız!”

EYT Gebze Temsilciliği yetkileri ilk dernekleşmenin Gebze’de gerçekleştiğini belirterek bir açıklama yaptılar. Yetkililerden yapılan açıklamada, “Olağanüstü genel kurulda federasyonlaşma kararı alan EYTSYDD, Türkiye genelinde örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor. İlk dernekleşen Gebze Derneğimiz olmuştur. Derneğimiz üyelerimizle birlikte Yılmadan yorulmadan, bıkmadan, usanmadan kararlılıkla mücadelemiz sonuç alıncaya kadar devam edecektir inanıyoruz birlikte başaracağız birlikte kazanacağız. Tüzüğümüz ABO, Kıdem tazminatı, Staj mağdurları gibi Sosyal Güvenlik Sisteminde oluşan bütün mağduriyetlerle mücadele etme alanını kapsıyor. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma, hukuksal ve pisikolojik destek vermeyi amaçlıyor. SESİMİZİ DUYUN Alt komisyonlar kurularak işsiz, çalışamayan zor durumda olan arkadaşlarımız için projeler geliştirmek gibi hedeflerimiz ve çalışmalarımız olacaktır. Prim gününü doldurduğu halde yaş beklemek zorunda kalan milyonlarca insan var. Bu ciddi bir mağduriyet, Çok basit bir yasal düzenlemeyle derhal çözülebilir ve çözülmesi gereken bir durumdur. Hükümetin EYT sorunu karşısında kör ve sağır bir yaklaşım içinde olduğunu   "EYT mücadelesi eninde sonunda kazanılacaktır. Hatta kazanılmış da bir mücadeledir. Çünkü bütün Türkiye'nin vicdanında kazanılmış bir mücadeledir. EYT'nin maliyet tartışması haline getirilmesi kabul edilemez. Emeklilik bir maliyet, yük değil, bir haktır. Bu ülkede yaşayan herkes için. Devletin de temel sorumluluğu ve görevidir. Biz bu vatanın öz evlatları mağduriyetimizi haykırırken, ilgisiz kalınmayacağına inancımız tamdır. Bu onurlu hak arayışımızda sesimizi duyun” ifadelerine yer verildi.

EYT Gebze Temsilciliği yetkileri ilk dernekleşmenin Gebze’de gerçekleştiğini belirterek bir açıklama yaptılar. Yetkililerden yapılan açıklamada, “Olağanüstü genel kurulda federasyonlaşma kararı alan EYTSYDD, Türkiye genelinde örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor. İlk dernekleşen Gebze Derneğimiz olmuştur. Derneğimiz üyelerimizle birlikte Yılmadan yorulmadan, bıkmadan, usanmadan kararlılıkla mücadelemiz sonuç alıncaya kadar devam edecektir inanıyoruz birlikte başaracağız birlikte kazanacağız. Tüzüğümüz ABO, Kıdem tazminatı, Staj mağdurları gibi Sosyal Güvenlik Sisteminde oluşan bütün mağduriyetlerle mücadele etme alanını kapsıyor. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma, hukuksal ve pisikolojik destek vermeyi amaçlıyor.

SESİMİZİ DUYUN

Alt komisyonlar kurularak işsiz, çalışamayan zor durumda olan arkadaşlarımız için projeler geliştirmek gibi hedeflerimiz ve çalışmalarımız olacaktır. Prim gününü doldurduğu halde yaş beklemek zorunda kalan milyonlarca insan var. Bu ciddi bir mağduriyet, Çok basit bir yasal düzenlemeyle derhal çözülebilir ve çözülmesi gereken bir durumdur. Hükümetin EYT sorunu karşısında kör ve sağır bir yaklaşım içinde olduğunu   "EYT mücadelesi eninde sonunda kazanılacaktır. Hatta kazanılmış da bir mücadeledir. Çünkü bütün Türkiye'nin vicdanında kazanılmış bir mücadeledir. EYT'nin maliyet tartışması haline getirilmesi kabul edilemez. Emeklilik bir maliyet, yük değil, bir haktır. Bu ülkede yaşayan herkes için. Devletin de temel sorumluluğu ve görevidir. Biz bu vatanın öz evlatları mağduriyetimizi haykırırken, ilgisiz kalınmayacağına inancımız tamdır. Bu onurlu hak arayışımızda sesimizi duyun” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.