Bitcoin buz gibi eriyor!

Ekonomi 18.01.2018 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bitcoin buz gibi eriyor!

Kripto paralarda devam eden satış eğilimi Bitcoini Aralık ayından bu yana ilk kez 10 bin doların altına çekti. Bitcoin 9 bin 186 dolara kadar düştü. Daha sonra gelen alımlarla ise 10 bin 600 dolar seviyesine çıktı. Bitcoin fiyatlarındaki sert dalgalanma devam ediyor. Bitcoin 1 Aralık'tan bu yana ilk kez 10 bin doların altını görürken, düşüş 9 bin 186 dolara kadar sürdü. Bitcoin böylece Aralık sonunda gördüğü zirve seviyesinden yüzde 50 değer yitirmiş oldu. Bitcoin sonrasında ise gelen alımlarla toparlanarak yeniden 10 bin doların üzerine çıktı. Bitcoin'de yaşanan düşüşte Çin ve Güney Kore ile birlikte Almanya ve Fransa'nın da kripto para piyasasına yönelik yeni bir düzenleme getirebileceğine yönelik haberler etkili oldu. Kripto para piyasasının geneline bakıldığında yaşanan hareketlilik iki günde toplam piyasa değerini 200 milyar dolar düşürmüş oldu. Piyasada en fazla değer yitiren kripto para ise yüzde 90'lık kayıpla BitConnect oldu. GÜNCEL BİTCOİN FİYATI Saat 08.00 verilerine göre Bitcoin fiyatı 11.376,20 seviyelerinde.

Kripto paralarda devam eden satış eğilimi Bitcoini Aralık ayından bu yana ilk kez 10 bin doların altına çekti. Bitcoin 9 bin 186 dolara kadar düştü. Daha sonra gelen alımlarla ise 10 bin 600 dolar seviyesine çıktı.

Bitcoin fiyatlarındaki sert dalgalanma devam ediyor. Bitcoin 1 Aralık'tan bu yana ilk kez 10 bin doların altını görürken, düşüş 9 bin 186 dolara kadar sürdü. Bitcoin böylece Aralık sonunda gördüğü zirve seviyesinden yüzde 50 değer yitirmiş oldu.

Bitcoin sonrasında ise gelen alımlarla toparlanarak yeniden 10 bin doların üzerine çıktı.

Bitcoin'de yaşanan düşüşte Çin ve Güney Kore ile birlikte Almanya ve Fransa'nın da kripto para piyasasına yönelik yeni bir düzenleme getirebileceğine yönelik haberler etkili oldu.

Kripto para piyasasının geneline bakıldığında yaşanan hareketlilik iki günde toplam piyasa değerini 200 milyar dolar düşürmüş oldu.

Piyasada en fazla değer yitiren kripto para ise yüzde 90'lık kayıpla BitConnect oldu.

GÜNCEL BİTCOİN FİYATI

Saat 08.00 verilerine göre Bitcoin fiyatı 11.376,20 seviyelerinde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.