Bitir işi Menekşe!

Spor 18.03.2016 - 11:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bitir işi Menekşe!

GEBZESPOR, PAZAR GÜNÜ LİGİ MATEMATİKSEL OLARAK BİTİREBİLİR

Pazar günü kent derbisinde Hereke Yıldızspor’a konuk olacak Gebzespor, rakibini devirip Demirspor’un da Lüleburgazspor karşısında puan kaybetmesi halinde matematiksel olarak ligi bölge ikincisi olarak tamamlamayı garantileyecek. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, ligin 22.haftasında deplasmanda Hereke Yıldızspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu kent derbisi öncesinde maça önemli bir avantajla çıkacak olan Mor Menekşeler, rakibini devirdiği taktirde Hereke takmıyla arasındaki puan farkını 1 maç fazlasıyla 12’ye çıkaracak. Hereke Yıldız kalan 4 maçını kazanıp Gebzespor da kalan tüm maçlarını kaybetse dahi her iki takımın puanları eşitlenecek(39) Olası puan eşitliği halinde ikili averaja bakılacak. Ligin ilk yarısında rakibini 2-1 yenen mor beyazlılar, ikinci maçtan da galip ayrıldığı düşünülerek ikili averajda rakibine üstünlük kuracak. DEMİRSPOR’UN DA PUAN KAYBETMESİ GEREKİYOR Bir diğer Kocaeli temsilcisi Demirspor’la arasında 8 puan fark olan Gebzespor, kendisi kazanıp, Demirspor’un puan kaybetmesi halinde rakibine ikili averajda üstün olduğu için matematiksel olarak ligi Kocaeli ikincisi olarak bitirmeyi garantileyecek. Gebzespor, Demirspor’la ligin ilk yarısında Gebze’de 1-1 berabere kalırken, ikinci yarıdaki maçı deplasmanda 1-0 kazanmayı başarmıştı.
GEBZESPOR, PAZAR GÜNÜ LİGİ MATEMATİKSEL OLARAK BİTİREBİLİR

Pazar günü kent derbisinde Hereke Yıldızspor’a konuk olacak Gebzespor, rakibini devirip Demirspor’un da Lüleburgazspor karşısında puan kaybetmesi halinde matematiksel olarak ligi bölge ikincisi olarak tamamlamayı garantileyecek.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, ligin 22.haftasında deplasmanda Hereke Yıldızspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu kent derbisi öncesinde maça önemli bir avantajla çıkacak olan Mor Menekşeler, rakibini devirdiği taktirde Hereke takmıyla arasındaki puan farkını 1 maç fazlasıyla 12’ye çıkaracak. Hereke Yıldız kalan 4 maçını kazanıp Gebzespor da kalan tüm maçlarını kaybetse dahi her iki takımın puanları eşitlenecek(39) Olası puan eşitliği halinde ikili averaja bakılacak. Ligin ilk yarısında rakibini 2-1 yenen mor beyazlılar, ikinci maçtan da galip ayrıldığı düşünülerek ikili averajda rakibine üstünlük kuracak.

DEMİRSPOR’UN DA PUAN KAYBETMESİ GEREKİYOR

Bir diğer Kocaeli temsilcisi Demirspor’la arasında 8 puan fark olan Gebzespor, kendisi kazanıp, Demirspor’un puan kaybetmesi halinde rakibine ikili averajda üstün olduğu için matematiksel olarak ligi Kocaeli ikincisi olarak bitirmeyi garantileyecek. Gebzespor, Demirspor’la ligin ilk yarısında Gebze’de 1-1 berabere kalırken, ikinci yarıdaki maçı deplasmanda 1-0 kazanmayı başarmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.