19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bitlisliler Toltar'a gitti

Dilovası 01.05.2017 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bitlisliler Toltar'a gitti

Dilovası Bitlisliler Derneği Başkanı Mehmet Şirin Gül ve yönetimi Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret etti. Dilovası Bitlisliler Derneği Başkanı Mehmet Şirin Gül ve yönetim kurlu üyeleri önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Dernek Başkanı Mehmet Şirin Gül, derneğin kuruluşundan bu yana destekler sağlayan Başkan Toltar’a yönetimi adına teşekkür etti.   İLÇEMİZİN GELİŞİMİNE KATKI SUNACAKLAR   Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Göreve geldiğimizden bu yana ilçemizde ki STK’ların daha güçlü olabilmesi ve kentin gelişimine katkı sunması için elimizden geleni yapıyoruz. Her fırsatta onların sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalışıyoruz. Yeni kurulan Bitlisliler Derneği’nin de ilçemize önemli katkıları olacağını düşünerek destek olmaya çalışıyoruz. Dernek Başkanımız Mehmet Şirin Gül ve yönetimine başarılar diliyorum.”dedi.   BAŞKAN TOLTAR’A TEŞEKKÜR   Dilovası Bitlisliler Derneği Başkanı Mehmet Şirin Gül ve yönetim kurlu üyeleri ziyarette ayrıca derneğe verdiği desteklerden dolayı Başkan Toltar’a hediye takdim ederek, teşekkür ettiler. 

Dilovası Bitlisliler Derneği Başkanı Mehmet Şirin Gül ve yönetimi Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret etti.

Dilovası Bitlisliler Derneği Başkanı Mehmet Şirin Gül ve yönetim kurlu üyeleri önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Dernek Başkanı Mehmet Şirin Gül, derneğin kuruluşundan bu yana destekler sağlayan Başkan Toltar’a yönetimi adına teşekkür etti.

 

İLÇEMİZİN GELİŞİMİNE KATKI SUNACAKLAR

 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Göreve geldiğimizden bu yana ilçemizde ki STK’ların daha güçlü olabilmesi ve kentin gelişimine katkı sunması için elimizden geleni yapıyoruz. Her fırsatta onların sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalışıyoruz. Yeni kurulan Bitlisliler Derneği’nin de ilçemize önemli katkıları olacağını düşünerek destek olmaya çalışıyoruz. Dernek Başkanımız Mehmet Şirin Gül ve yönetimine başarılar diliyorum.”dedi.

 

BAŞKAN TOLTAR’A TEŞEKKÜR

 

Dilovası Bitlisliler Derneği Başkanı Mehmet Şirin Gül ve yönetim kurlu üyeleri ziyarette ayrıca derneğe verdiği desteklerden dolayı Başkan Toltar’a hediye takdim ederek, teşekkür ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.