19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bitsin bu hasret

Spor 03.05.2017 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bitsin bu hasret

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Play-Off Yarı Final ilk maçında yarın deplasmanda Diyarbekirspor’un konuğu olacak. 9 yıllık 2.Lig hasretine son verme yolunda ilk adımı yarın atacak olan sarı yeşilliler, zorlu deplasmandan avantajlı bir skorla dönmek istiyor. 2016-2017 sezonunu 68 puanla 3’ncü sırada bitiren Darıca Gençlerbirliği, Play-Off’a kilitlendi. Yarı Final’in ilk ayağında yarın Diyarbekirspor’un konuğu olacak olan sarı yeşilliler, kritik maçtan iyi bir skorla ayrılmak istiyor. Son olarak 2007-2008 sezonunda Play-Off’tan adını 2.Lig’e yazdıran Darıca Gençlerbirliği, 9 yıldır hasret kaldığı 2.Lig’e yeniden çıkarak Darıca sevdalılarını sevince boğmak istiyor. İKİSİ DE KENDİ SAHASINDA FARKLI KAZANDI Diyarbekirspor ile Darıca Gençlerbirliği arasında normal sezonda oynanan maçlarda her iki ekibin de 1’er kez kazandığı dikkat çekiyor. Sezonun ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçı Doğu temsilcisi 3-0 kazanırken, Darıca’daki mücadeleyi sarı yeşilli temsilcimiz 4-0 kazanmayı başarmıştı. İki takım arasında oynanan bu iki maçın Play-Off maçlarına psikolojik nasıl bir etki yapacağı merak konusu.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Play-Off Yarı Final ilk maçında yarın deplasmanda Diyarbekirspor’un konuğu olacak. 9 yıllık 2.Lig hasretine son verme yolunda ilk adımı yarın atacak olan sarı yeşilliler, zorlu deplasmandan avantajlı bir skorla dönmek istiyor.

2016-2017 sezonunu 68 puanla 3’ncü sırada bitiren Darıca Gençlerbirliği, Play-Off’a kilitlendi. Yarı Final’in ilk ayağında yarın Diyarbekirspor’un konuğu olacak olan sarı yeşilliler, kritik maçtan iyi bir skorla ayrılmak istiyor. Son olarak 2007-2008 sezonunda Play-Off’tan adını 2.Lig’e yazdıran Darıca Gençlerbirliği, 9 yıldır hasret kaldığı 2.Lig’e yeniden çıkarak Darıca sevdalılarını sevince boğmak istiyor.

İKİSİ DE KENDİ SAHASINDA FARKLI KAZANDI

Diyarbekirspor ile Darıca Gençlerbirliği arasında normal sezonda oynanan maçlarda her iki ekibin de 1’er kez kazandığı dikkat çekiyor. Sezonun ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçı Doğu temsilcisi 3-0 kazanırken, Darıca’daki mücadeleyi sarı yeşilli temsilcimiz 4-0 kazanmayı başarmıştı. İki takım arasında oynanan bu iki maçın Play-Off maçlarına psikolojik nasıl bir etki yapacağı merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.