19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bıyık'a Genç Kalem Müdürü

Çayırova 10.04.2019 - 23:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık'a Genç Kalem Müdürü

31 Mart yerel seçimleri sonrası Darıca halkının teveccühü ile Darıca Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Muzaffer Bıyık, Özel Kalem Müdürlüğü'ne genç bir isim olan Mesut Abdurrezzak'ı atadı. 1988 Gebze doğumlu, evli ve 1 çocuk babası olan Mesut Abdurrezzak, Kastamonu Tarih Bölümü Mezunu. Farabi Devlet Hastanesi'nde Personel şefi olarak çalışan Abdulrezzak, AK Parti Darıca Gençlik Kolları Seçim İşleri Birim Başkanı olarak görev yapıyordu.       

31 Mart yerel seçimleri sonrası Darıca halkının teveccühü ile Darıca Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Muzaffer Bıyık, Özel Kalem Müdürlüğü'ne genç bir isim olan Mesut Abdurrezzak'ı atadı.

1988 Gebze doğumlu, evli ve 1 çocuk babası olan Mesut Abdurrezzak, Kastamonu Tarih Bölümü Mezunu. Farabi Devlet Hastanesi'nde Personel şefi olarak çalışan Abdulrezzak, AK Parti Darıca Gençlik Kolları Seçim İşleri Birim Başkanı olarak görev yapıyordu.   

 
  •  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.