Bıyık'a Her Kesimden ziyaretler sürüyor!

Darıca 16.05.2019 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık'a Her Kesimden ziyaretler sürüyor!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, Başkan Bıyık misafirleriyle zaman zaman istişare yaparak, misafirlerinin ilçede yapılacak projelerle ilgili görüş ve önerilerini dinliyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, Başkan Bıyık misafirleriyle zaman zaman istişare yaparak, misafirlerinin ilçede yapılacak projelerle ilgili görüş ve önerilerini dinliyor. Başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere, her kesimden vatandaşların tebrik ve hayırlı olsun temennilerini ilettiği Başkan Bıyık, vatandaşların istek, talep ve önerilerini de dinlerken, özellikle STK’larla istişare yaparak, ilçede yapacakları çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuyor. DARICA’YI ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ Bütün ziyaretçilerine teşekkür eden Başkan Bıyık, Darıca’yı STK’larla diyalog halinde yöneteceklerini ifade ederek şöyle konuştu: “Darıca’da doğdum, burada büyüdüm. 9 yıl AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. Dolayısıyla Darıca’nın sorunlarını çok iyi biliyorum. Hangi mahallenin neye ihtiyacı olduğunu biliyorum. Biz daha çok gönüllere dokunacağız. Gönül belediyeciliğini hayata geçireceğiz. Projelerimizin merkezinde insan olacak. İnsanlarımızın hayatını kolaylaştıracak işlere imza atacağız. Biz Darıca’ya hizmet için yola çıktık. Hizmetleri yaparken merkezimizde her zaman insan olacak. Zaman zaman yapacağımız istişarelerle projelerimize yön vereceğiz” dedi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, Başkan Bıyık misafirleriyle zaman zaman istişare yaparak, misafirlerinin ilçede yapılacak projelerle ilgili görüş ve önerilerini dinliyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, Başkan Bıyık misafirleriyle zaman zaman istişare yaparak, misafirlerinin ilçede yapılacak projelerle ilgili görüş ve önerilerini dinliyor. Başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere, her kesimden vatandaşların tebrik ve hayırlı olsun temennilerini ilettiği Başkan Bıyık, vatandaşların istek, talep ve önerilerini de dinlerken, özellikle STK’larla istişare yaparak, ilçede yapacakları çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuyor.

DARICA’YI ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ

Bütün ziyaretçilerine teşekkür eden Başkan Bıyık, Darıca’yı STK’larla diyalog halinde yöneteceklerini ifade ederek şöyle konuştu: “Darıca’da doğdum, burada büyüdüm. 9 yıl AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. Dolayısıyla Darıca’nın sorunlarını çok iyi biliyorum. Hangi mahallenin neye ihtiyacı olduğunu biliyorum. Biz daha çok gönüllere dokunacağız. Gönül belediyeciliğini hayata geçireceğiz. Projelerimizin merkezinde insan olacak. İnsanlarımızın hayatını kolaylaştıracak işlere imza atacağız. Biz Darıca’ya hizmet için yola çıktık. Hizmetleri yaparken merkezimizde her zaman insan olacak. Zaman zaman yapacağımız istişarelerle projelerimize yön vereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.